NASZE - WASZE TYPY
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Liczby 5,10,25, test innego systemu skróconego.
trójka, 59,30 zet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
trójka, 59,30 zet
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Cyc
- Kontakt:
Macie jakis sposób jak dobierac liczby do mini? Zawsze patrze w mapę ale ostatnio kulki lecą w kulki
-
- Maniak
- Kontakt:
Jest na to pewien sposób a bardziej technika ! Ale tak jak piszesz.... "lecą w kulki" dlatego się nic nie sprawdza.
U mnie to działa dwa - trzy razy w miesiącu i są duże szanse aby coś weszło.
Trzeba obserwować i polować na taką okazję ! A właśnie teraz jest taka okazja ! Jeśli gra jest losowa (w co wątpię ponieważ w żaden sposób nie mogę tego sprawdzić) dlatego przyjmuję, ze nie jest losowa więc i nici z okazji. Chociaż kilka razy w przeszłości mój sposób kiedyś się sprawdził. Aktualnie nie.
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
To dziwne, ale czytam posty na forum, bez złośliwości; wytłumacz kolego co masz na myśli i czemu zaprzeczasz poprzednim stwierdzeniom w następnym zdaniu. Chcesz mu pomóc, zaistnieć czy tak na serio? Pinka w deprechę wpadnie...System pisze: ↑11 sie 2025, 15:54Jest na to pewien sposób a bardziej technika ! Ale tak jak piszesz.... "lecą w kulki" dlatego się nic nie sprawdza.
U mnie to działa dwa - trzy razy w miesiącu i są duże szanse aby coś weszło.
A właśnie teraz jest taka okazja ! Chociaż kilka razy w przeszłości mój sposób kiedyś się sprawdził. Aktualnie nie.
-
- Cyc
- Kontakt:
Już wpadłam bo dawno nic nie miałam
najczęściej gram systemem z 7 liczb 5 zakładów trafiło sie kiedys czwórka i trójka raz mialam czwórke systemem 8 liczb i 8 zakładów ale ostatnio nic nie idzie trafić stąd moje pytanie. Czy bierzecie liczby z kilku ostatnich losowan czy macie jakas inna strategie?
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Siemanko,
Trudny temat, jeśli chodzi o mnie to nie ma reguł, intuicja. Jak nie idzie, przerwa. Nikt nie poda liczb, bo nikt ich nie zna.
Wszystko co teoretycznie może pomóc, choć nie wiadomo, czy pomoże.
Moja wędka,
> mapy liczbowe + anomalie
> gorące liczby
> zimne liczby
> statystyki, odstępy aktualne, średnie, powtórzenia
> ostatnio analiza czegoś takiego
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak widać, wahadło jest w dwie strony.
Mi to pomaga, bo widzę w jakich zakresach padają liczby; typuję od liczby np.5 do 35, bo spodziewam się takiego zakresu, ale jak będzie to będzie.
Z tego wszystkiego sklejam jakąś materię, przez 20 minut, najczęściej wcześnie rano, przy kawie.
A tak naprawdę, są ludki, którzy trafiają jednym typem. Przeznaczenie, karma, fortuna, los...
Pozdrowienia i wygranych!
Dodano po 12 minutach 8 sekundach:
PS. I najważniejsze, wróć do starych postów na tym forum, już był takie pytania. Poszukaj.
Trudny temat, jeśli chodzi o mnie to nie ma reguł, intuicja. Jak nie idzie, przerwa. Nikt nie poda liczb, bo nikt ich nie zna.
Wszystko co teoretycznie może pomóc, choć nie wiadomo, czy pomoże.
Moja wędka,
> mapy liczbowe + anomalie
> gorące liczby
> zimne liczby
> statystyki, odstępy aktualne, średnie, powtórzenia
> ostatnio analiza czegoś takiego
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak widać, wahadło jest w dwie strony.
Mi to pomaga, bo widzę w jakich zakresach padają liczby; typuję od liczby np.5 do 35, bo spodziewam się takiego zakresu, ale jak będzie to będzie.
Z tego wszystkiego sklejam jakąś materię, przez 20 minut, najczęściej wcześnie rano, przy kawie.
A tak naprawdę, są ludki, którzy trafiają jednym typem. Przeznaczenie, karma, fortuna, los...
Pozdrowienia i wygranych!
Dodano po 12 minutach 8 sekundach:
PS. I najważniejsze, wróć do starych postów na tym forum, już był takie pytania. Poszukaj.
-
- Cyc
- Kontakt:
Ok dziękuję za informacje
zabieram sie także za lekturę starych postów moze znajdę coś przydatnego pozdrawiam 

-
- Maniak
- Kontakt:
"Trójka" sprzed kilku dni: 31,70 zł. Jeden zakład WT.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
wylosowano wczoraj: 10,19,25,39 ale to tak zwana trójka bez sternika, bo niestety, w kombinacjach się nie zbiegło,
5 x trójka 32,20 = 161,00 zet
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5 x trójka 32,20 = 161,00 zet
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------