Grałem w gierki jeżeli pozostało mało losów. Podsumowanie to wydane około 2tys z wygranymi a max. co miałem to 120zł.

Mam podobne przemyślenia odnośnie kwot wartych wygrania. A powiedz mi jak sprawdzić ile jeszcze losów pozostało w danej gierce. Wiem jak sprawdzić ile dla poszczególnych wygranych ale całościowo jakoś się da bez sumowania tego samodzielnie?
Nikt nie zabrał. Mamy Siódemki i Diamenciki na przykład. Ale żeby wygrać takie kwoty jak 1 mln zł to już trzeba wydać 20 zł za jedną szansę. A to sporo. Pytanie czy to jest ustawiane jakoś czy uczciwie jest jakiś skrypt, który wybiera losowo z jakiejś puli.
Ja się nie znam, ale raz w życiu przez przypadek kliknęłam w to hokuspokus, nawet nie wiem o co tam kaman a tu takie coś:
Zgadzam się, że to sporo, ale dyskusja toczy się tego, że ktoś główna to 150k, zamiast 1mln. W jednym i drugim przypadku trzeba zagrać za maksymalną stawkę, ale dla każdego coś dobrego.vansol pisze: ↑25 sie 2022, 20:17Nikt nie zabrał. Mamy Siódemki i Diamenciki na przykład. Ale żeby wygrać takie kwoty jak 1 mln zł to już trzeba wydać 20 zł za jedną szansę. A to sporo. Pytanie czy to jest ustawiane jakoś czy uczciwie jest jakiś skrypt, który wybiera losowo z jakiejś puli.
Dodano po 14 minutach 19 sekundach:
No i widzicie właśnie dzisiaj padło 330 tys zł w Siódemkach. Zamiast grać gadamy![]()
Tez się na tym łapię, niestety jak już jest mało losów, to nawet te najniższe są tak wyczyszczone, że ciężko trafić cokolwiekgdziemojepiwo pisze: ↑26 sie 2022, 8:50Tak sobie zacząłem grać w gwiazdki za 2 zł bo zobaczyłem, że pozostało w miarę mało losów. Na 50 zł prawie w ogóle nic nie padało, nawet zwrot. Jak zobaczyłem tabelę, że szansa za zwrot to 1:11 to podziękowałem![]()
Wy czytacie regulaminy gier w które gracie? Przecież tam jest napisane, że los losowany jest z puli pozostałych losów. A to, że nie idzie po kolei to tylko na to potwierdzenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości