Zdrapki przez internet

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Re: Zdrapki przez internet

Post autor: Nutaharion » 28 sie 2021, 18:34

Id losu z tego co zauważyłem leci po kolei. Pewnie dopiero pod spodem gdzieś w bazie jest relacja z ID gry i ID stawki i dalej ID tego konkretnego losu losu
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

newużytkownik
Maniak
Kontakt:

Post autor: newużytkownik » 29 sie 2021, 11:01

Jak zauważyłem obecnie jest promocja na emotki za 5, 10 i 20 zł. Tzn. zwracają 20% wartości losu. Zagrałem raz za 5 zł i żadnego zwrotu nie dostałem - w regulaminie napisane, że mają czas do 2 września. Zastanawiam się tylko po co oddają 20% skoro mogliby po prostu obniżyć cenę losu i tym samym promocja od razu byłaby rozliczona ?
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl

Awatar użytkownika
Rocker
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Rocker » 05 wrz 2021, 23:31

Nowa gra Totemki. Co za patologia , jakie wygrane.

cofajkwit
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: cofajkwit » 06 wrz 2021, 8:42

Przekręciłem 20zl w Totemki (10x2zl) i wygrałem łącznie 140 😁
Ja tam wole takie Gierki gdzie można wygrać 100zł i jest to realne niż czekać do usranej śmierci na ten 1 000 000 zł 👍

Awatar użytkownika
Rocker
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Rocker » 06 wrz 2021, 9:14

Ale maks 75tys. złotych do wygrania przy losie za 20zł to dla mnie patologia. I jeszcze wprowadzili grę za 30zł.

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 06 wrz 2021, 10:22

@Rocekr, to jest dobrze przemyślane tak jak pisałem TS wprowadza co chwile nowe gry po to aby;
1. rozciągnąć ludzi na kilka gier żeby było trudniej i nie padały za często duże wygrane.
2. Wprowadzając Totemki z tak niska tabela główną szczególnie za stawkę 1 i 2 zł to tak dla zachęty bo TS nie zbiednieje wypłacając taka wygrana a to pociągnie za tym ze większość ludzi zapewne i tak to 1,5k czy 3k odda na dalszą grę
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rocker
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Rocker » 06 wrz 2021, 10:44

@Krzysiek no tak racja.
Zauważyłem , że przyjęli taktykę nowa gierka co miesiąc. Przy tej liczbie graczy online to te nakłady gier za 20zł to będą schodzić do nakładu 500tys losów z 2lata. :evil:
O ile emotki mają tą tabelę skierowaną na niskie wygrane to i tak jest tam szansa na główną. I tutaj rozumiałem jak kto chce zagrać w emotki.
A w totemkach polecieli po całości, a ludzie i tak się rzucą na nową grę. Za 30zł Totemki to już gruba przesada.
Lada moment to takie zdrapki wypuszczą :evil:

cofajkwit
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: cofajkwit » 06 wrz 2021, 10:54

Ale co jest przesadą? Przecież tam nie ma tylko stawki 30zl, są tez wszystkie inne, możesz sobie wybrać.
Z jednym się zgodzę, wygrane bardzo niskie w porównaniu do poprzednich gier, ale z drugiej strony wypłacalność jest taka sama, to znaczy, że różnica pomiędzy 1mln zł, a 75k zł jest gdzieś w środku tej tabeli (dokładnie jeszcze nie analizowałem bo na telefonie nie lubię, sprawdzę w domu z kompa).

Tak jak pisałem wcześniej, ja bardziej lubię gru typu Totemki bo tam mam duża szansę na wygranie 100-200zł i to dla mnie ok na zabawę (w bukach tez wygrywam po 200-300zł), nie napalam się na te miliony bo wiem, że i tak ich nie trafię. A jak będę przy kasie to zagram siebie w Siódemki za 20zl i będę liczył na te najwyższe wygrane bo jest ich tam sporo :)

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 06 wrz 2021, 11:17

cofajkwit pisze:
06 wrz 2021, 10:54

Tak jak pisałem wcześniej, ja bardziej lubię gru typu Totemki bo tam mam duża szansę na wygranie 100-200zł i to dla mnie ok na zabawę (w bukach tez wygrywam po 200-300zł), nie napalam się na te miliony bo wiem, że i tak ich nie trafię. A jak będę przy kasie to zagram siebie w Siódemki za 20zl i będę liczył na te najwyższe wygrane bo jest ich tam sporo :)
@cofajkwit, masz rację, taka konstrukcja wygranych jest tez podyktowana tym ze masa ludzi zadowoli sie takimi wygranymi i TS dobrze o tym wie. W końcu te 100, 200 czy 300 zł na ulicy dzisiaj nie znajdziesz, a jak znajdziesz to jest to szczęście porównywane z trafieniem miliona.
Ja tez taka wygraną bym nie pogardził. W końcu cos trafić takiego w grach to nie lada wyczyn. Nawet w Keno trafić 250 zł to gimnastyka
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 06 wrz 2021, 11:42

Po prostu chcą zagospodarować wymagania wszystkich graczy :cool:
Idę o zakład, że pojawią się gierki gdzie grasz za np. 1 zł a najniższa wygrana to będzie 50 gr. Tak jest za granicą i tak będzie i u nas. Zapewne będą szły jeszcze lepiej jak "Emotki" :cool:
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

ODPOWIEDZ