Zdrapki przez internet

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
newużytkownik
Maniak
Kontakt:

Re: Zdrapki przez internet

Post autor: newużytkownik » 21 sie 2021, 22:05

Z Total Casina jakoś nie wywala a to ta sama firma... Z gier Szybkie 600 i Keno też nie wywala, bo grając odświeżamy stronę. Tylko z Gierek wywala - ciekawe czy o tym w ogóle wiedzą, bo może być tak, że nikt od nich nie grał więcej niż 10 minut :)
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 21 sie 2021, 22:28

Ja w Gierkach na jednej sesji siedziałem 40 minut i ani razu nie wywaliło. Nie wiem jak dalej bo więcej jednorazowo nie siedziałem
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rocker
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: Rocker » 22 sie 2021, 10:29

Spròbujcie wyczyścić ciasteczka , a najlepiej wszystkie pliki w przeglądarce. Mi to kiedyś pomogło. Teraz gram z aplikacji i nie mam już problemów jak kiedyś, gdy gry się po prostu zacinały.
A co to stopni wygranych , każdy znajdzie coś dla siebie. Wysokie wygrane to siódemki, sporo niskich to np. emotki. Pomiędzy to np. statki. Jedni szukają wysokich wygranych inni takich do stawka x 5. Kto co lubi.

Scenic
Maniak
Kontakt:

Post autor: Scenic » 22 sie 2021, 22:41

W sztabkach za 2zł padło ponad 3tys zł Wydaje MI się,ze takiej nagroda nie została z tych 90tys losów jakie zostały po 25tys wygranej

To by znaczyło,ze losy nie idą po kolei a chaotycznie . Ponieważ postało więcej niż 1MLN losów i jakby szły po kolei to taka wygrana by nie padła.

Dodano po 1 minucie 39 sekundach:
WIęc raczej maszyno losuje sobie co chce z tych losów co zostały. WIęc trzeba patrzeć jak wartośc zwrotu przekracza 75% wtedy za niedługo może się wyrównać . :lol:

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 23 sie 2021, 0:10

@Scenic, to jasne ze system rzuca wylosowane losy, coś ala CT. Dlatego nie ma na to niestety żadnego wpływu bo nie masz pojęcia w ktorym losie jest kąsek.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Scenic
Maniak
Kontakt:

Post autor: Scenic » 23 sie 2021, 0:14

Dobre to jest ,bo jeżeli ktoś by wiedział w którym losie są głowne to by poczekał jak się zbliży do tej liczby. :o

A tak losowo to jest dobierane z puli która została. Czyli taka wiedza nić nie daje.

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » 23 sie 2021, 13:56

Jakby ktoś nie był na bieżąco z promocją na gierki to:

23.08.2021
Kamyki i Sztabki

24.08.2021
Siódemki i Emotki

Bonus o wartości 10% zwrotu za stawkę 5, 10 lub 20 zł.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

Awatar użytkownika
boobs
***MISZCZ ML***
Kontakt:

Post autor: boobs » 24 sie 2021, 17:34

Bardzo dziwną sytuację miałem dziś podczas grania w gierkę "Emotki". Mianowicie doładowałem konto 12 zł i za taką kwotę grałem. Na początku za 5 zł i "trafiłem" tak, że kilka gier pod rząd wygrywałem dzięki gwiazdce, która oznacza natychmiastową wygraną. Zasilona kwota szybko się potroiła, więc zacząłem grać za 10 i 20 zł. Możecie wierzyć lub nie, ale przez kilka gier z rzędu, pojawiała mi się gwiazdka z natychmiastową wygraną, w której trafiałem 2 lub 3 razy po 10 zł, raz 20 zł i raz 40 zł (to przy stawce 10 zł lub 20 zł, już nie pamiętam). Suma summarum tych wygranych (plus te bonusy) uzbierało się 70 kilka złotych. Pięćdziesiąt wypłaciłem na konto, a za resztę grałem dalej. Tu często wpadały zwroty, aż w końcu licznik się wyzerował. Ale całość mojej gry trwała za 40 minut, w między czasie chyba mnie 2 razy wylogowało. Nigdy wcześniej nie miałem takiej passy.

newużytkownik
Maniak
Kontakt:

Post autor: newużytkownik » 24 sie 2021, 21:53

No cóż, passa jak czasami w zdrapkach. A miałeś tak, że na liczniku "-1" obrotów i pole z natychmiastową wygraną, na które nie da się kliknąć ? Ja tak miałem już cztery razy :)

Tak samo w "Szybkim 600" - czasami co losowanie to dwójki, trójki, czwórki a czasami 10 losowań pod rząd zupełnie nic.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl

Awatar użytkownika
boobs
***MISZCZ ML***
Kontakt:

Post autor: boobs » 24 sie 2021, 23:04

newużytkownik pisze:
24 sie 2021, 21:53
No cóż, passa jak czasami w zdrapkach. A miałeś tak, że na liczniku "-1" obrotów i pole z natychmiastową wygraną, na które nie da się kliknąć ? Ja tak miałem już cztery razy :)

Tak samo w "Szybkim 600" - czasami co losowanie to dwójki, trójki, czwórki a czasami 10 losowań pod rząd zupełnie nic.
Nie przypominam sobie, aczkolwiek prócz wygranych trafiały się także i darmowe obroty. Być może jest tak jak mówisz, że to passa jak w zdrapkach, dla mnie to jednak było coś dziwnego, bo do tej pory wygranie większej kwoty niż zwrot w gierkach, graniczyło u mnie z cudem :P

ODPOWIEDZ