Ledwo co ruszyła a już wpłacono 3 160 601 zł, to bardzo dobry wynik.
Ale o co chodzi. Przecież 200k, a nie ponad 250k.
Sterowanie niestety może być, ale jednak człowiek ma nadzieję, że to jest losowe.AzjaLSM pisze: ↑21 wrz 2023, 15:16Dziękuję Vansol i Multipasko za odpowiedzi. Bilans dalej ujemny. Multipasko zaproponował zagranie w Emotki wakacje za 50zł - nie zgrałabym nigdy za taką kwotę, gdyż dla mnie jest nieakceptowalna wysokość za prawie pewny pusty los ALE zagrałam demo (10 strzałów). Bilans 8 puste, 2x50zł, a więc gdybym zagrała w to na prawdziwe pieniądze, byłabym na stanie -400zł. Ogólnie żenada. Po tym jak skarbach safari "dano przypadkiem" komuś ustrzelić 250tys, przy tak wysokim stanie losów (95%) jestem pewna, że ma miejsce sterowanie wygranymi. Tak samo było ze Statkami na samym początku, dano "komuś" strzelić 1 mln na zachętę dla jeleni. Ogólnie stwierdzam, że granie w gierki lotto jest jak branie pieniędzy ze swojego portfela i wyrzucanie ich do kosza na śmieci. Jedyna różnica taka, że z kosza można je z powrotem wyjąć;) Pozdrawiam z Karkonoszy
259 536 złmultipasko pisze: ↑21 wrz 2023, 16:28Ale o co chodzi. Przecież 200k, a nie ponad 250k.
Ponadto dodadzą kolejną pulę 10 milionów losów jak padnie ostatni los głównej wygranejpo milionie tutaj się nie bawią
![]()
Nie, nie, niemultipasko pisze: ↑22 wrz 2023, 11:15259 536 zł
możecie rozjaśnić o co chodzi z tą kwotą, gdzie taka wygrana?
Dodano po 1 minucie 12 sekundach:
a pewnie chodzi o to ile łącznie wypłacono do tej pory w tej opcji za 2 zł
No to już rozumiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość