Może dlatego, że nie padła ta główna jeszcze.marissaw007 pisze: ↑05 maja 2023, 22:00Ktoś wie dlaczego w gorączce złota za 2zl nie dodali losów po trafionej głównej w kwietniu?
Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
-
- Maniak
- Kontakt:
To fragment mojego wpisu z 14 kwietnia. Dziś mamy właśnie 9 maja, czekam na swój kod sprzed prawie miesiąca i na razie żadnego po nim śladu. Zobaczymy do końca dnia, chociaż obstawiam, że go nie ujrzę. Tym samym przestaję uczestniczyć w tych oszukańczych promocjach.newużytkownik pisze: ↑14 kwie 2023, 16:21Zerkam na szczegółowe informacje i dowiaduję się, że kod dostanę dopiero 9 maja.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Przedłużyli sobie termin:newużytkownik pisze: ↑09 maja 2023, 14:16To fragment mojego wpisu z 14 kwietnia. Dziś mamy właśnie 9 maja, czekam na swój kod sprzed prawie miesiąca i na razie żadnego po nim śladu. Zobaczymy do końca dnia, chociaż obstawiam, że go nie ujrzę. Tym samym przestaję uczestniczyć w tych oszukańczych promocjach.newużytkownik pisze: ↑14 kwie 2023, 16:21Zerkam na szczegółowe informacje i dowiaduję się, że kod dostanę dopiero 9 maja.
"Doładowanie Konta Gracza nastąpi najpóźniej do dnia 12 maja 2023 r."
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Maniak
- Kontakt:
Tak, właśnie zobaczyłem, że dostałem email. Oni są po prostu niemożliwi! Chomika bym im nawet nie powierzył. Organizują miesiąc temu konkurs, w którym sugerują natychmiastowe zdobycie kodu na 5 zł, a okazuje się, że termin odbioru wyznaczony jest za miesiąc. Gdy miesiąc mija nie potrafią wygenerować kodu i doładują konto sami, ale w tym celu potrzebują dodatkowych 3 dni. Totalizator Sportowy zatrzymał się mentalnie w epoce komunyNutaharion pisze: ↑09 maja 2023, 15:05Przedłużyli sobie termin:
"Doładowanie Konta Gracza nastąpi najpóźniej do dnia 12 maja 2023 r."

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Ale w tabeli wygranych na stronie lotto już nie ma wygranej 1 stopnia. Pokazuje szanse na trafienie głównej dokładnie 1:0vansol pisze: ↑06 maja 2023, 9:35Może dlatego, że nie padła ta główna jeszcze.marissaw007 pisze: ↑05 maja 2023, 22:00Ktoś wie dlaczego w gorączce złota za 2zl nie dodali losów po trafionej głównej w kwietniu?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
A ufa ktoś jeszcze Totalizatorowi? Po tych wszystkich błędach ta firma to nie ma już żadnej wiarygodności. Robią co chcą, więc granie nie ma za bardzo sensumarissaw007 pisze: ↑11 maja 2023, 21:31Ale w tabeli wygranych na stronie lotto już nie ma wygranej 1 stopnia. Pokazuje szanse na trafienie głównej dokładnie 1:0vansol pisze: ↑06 maja 2023, 9:35Może dlatego, że nie padła ta główna jeszcze.marissaw007 pisze: ↑05 maja 2023, 22:00Ktoś wie dlaczego w gorączce złota za 2zl nie dodali losów po trafionej głównej w kwietniu?

- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
No i w siódemkach komuś się trafiła dobra wygrana 640 tysi za 20 zł.
-
- Maniak
- Kontakt:
Niby napisali mi w emailu, że dostałem te 5 zł za udział w gierkowym challengu, ale ani w historii konta nie śladu, ani nie zauważyłem by konto mi o te 5 zł wzrosło (choć pewności nie mam). Niemniej ślad w historii konta powinien być, chociaż wiem, że nawet niektóre wygrane nie są czasem pokazane. Generalnie bajzel na kółkach na stronie lotto.pl niestety.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ja dostałem, kategoria korekta w historii transakcji.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cyc
- Kontakt:
Czy można jakoś sprawdzić ile nam zostało do wykorzystania limitu dziennego ?