Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 15 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 15 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
Ja dostałem, kategoria korekta w historii transakcji.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cyc
- Kontakt:
Czy można jakoś sprawdzić ile nam zostało do wykorzystania limitu dziennego ?
-
- Cwaniak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Za pierwszym razem się udało ustrzelić 

- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2023:05:25 01:43:01Image taken on:24 maja 2023, 23:43
-
- Cwaniak
- Kontakt:
chciałem wpłacić hajs żeby pograć w ,,Zaklętą Fortunę" bo już mało losów zostało a tu lipa: ,,W związku z prowadzonymi pracami modernizacyjnymi płatności kartą są obecnie niedostępne". Co za serwis. Do kiedy to tak będzie?
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Nie wiadomo. W TS online często występują problemy z płatnościami. Nawet przez blika.
Już tak miałem kilka razy.
Już tak miałem kilka razy.

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Od 1 czerwca wyzeruje mi się limit i znowu pogram. Jestem ciekaw, czy jest ktoś, u kogo nie startuje "Northpole"? U mnie cały czas pasek ładowania dochodzi do 100% i mozna czekać, aż z powodu bezczynności nastapi wylogowanie ze strony.
W końcu te gierki chyba nie wymagają jakiś kosmicznych wymagań od komputera? Podobnie "Owocki" - czasami po załadowaniu mam białe okno gierki i muzyczkę w tle i nic więcej.
Na razie moje największe zdobycze to m.in. 200 PLN (Grzmiąca fortuna), stawka 1 PLN i drugie 200 PLN w "Gorącej Kasie", ale za 2 PLN.
Czy u was też nadal wylogowuje kiedy chce (komunikat błąd serwera i wygaszenie sesji)?
W końcu te gierki chyba nie wymagają jakiś kosmicznych wymagań od komputera? Podobnie "Owocki" - czasami po załadowaniu mam białe okno gierki i muzyczkę w tle i nic więcej.
Na razie moje największe zdobycze to m.in. 200 PLN (Grzmiąca fortuna), stawka 1 PLN i drugie 200 PLN w "Gorącej Kasie", ale za 2 PLN.
Czy u was też nadal wylogowuje kiedy chce (komunikat błąd serwera i wygaszenie sesji)?
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ja gram w przeglądarce bo w aplikacji bez przerwy ładuje do 100 i komunikat ze kulki poszły na przerwę. Cały czas są problemy. W aplikacji, w przeglądarce…
-
- Cwaniak
- Kontakt:
W zakletej fortunie jest tylko 33 tys losow. Tak niskiego stanu chyba nie ma bylo w zadnej innej gierce.Ktos probuje ? Ja nie moge z wiadomych powodów
-
- Janusz Gry
Jakieś niewielkie kwoty poszły ale dla mnie za droga w obecnej sytuacji, bardzie nastawiam się na Fajerwerki za 2 bo tam też się konkret zapowiada.
Jak upoluję 6/6 w Multi i będzie tak koło 10 k losów to wbijam w Zaklętą.
Dodano po 40 minutach 40 sekundach:
No i po głównej w Fajerwerkach, a tak dobrze się zapowiadało
Jak upoluję 6/6 w Multi i będzie tak koło 10 k losów to wbijam w Zaklętą.
Dodano po 40 minutach 40 sekundach:
No i po głównej w Fajerwerkach, a tak dobrze się zapowiadało

-
- Cwaniak
- Kontakt:
no przez noc padły obie