Duży Lotek [595]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Duży Lotek [595]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Duży Lotek [595]
Chyba jednak lepszych zdrapek patrząc na ilość 500
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Bardzo fajna zdrapka, taka sentymentalna i wygrane dobre. Dołączy do grona kupowanych przeze mnie zdrapek 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Podoba mi się format. Na pewno kupię nie raz
- Kosminek
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Zamysł zdrapki jest super, jednak w tej zdrapce ludzie będą się gubili, bo zdrapią ją całą i nie będą wiedzieli ile maja liczb, bo nie da się zaznaczyć. Powinno być to rozwiązane jak w przypadku krzyżówki i linii. Zdrapywanie powinny być tylko wygrywające liczby, a te zakłady nadrukowane taka przezroczysta farba jak w krzyżówce. Wtedy każdy by mógł sobie odznaczać liczbę która trafił i wiedział, ile w danym zakładzie liczb trafił.
Dodano po 1 minucie 44 sekundach:
Dodano po 1 minucie 44 sekundach:
Cos w typie bingo/xingo/wingoKosminek pisze: ↑13 sie 2021, 10:06Zamysł zdrapki jest super, jednak w tej zdrapce ludzie będą się gubili, bo zdrapią ją całą i nie będą wiedzieli ile maja liczb, bo nie da się zaznaczyć. Powinno być to rozwiązane jak w przypadku krzyżówki i linii. Zdrapywanie powinny być tylko wygrywające liczby, a te zakłady nadrukowane taka przezroczysta farba jak w krzyżówce. Wtedy każdy by mógł sobie odznaczać liczbę która trafił i wiedział, ile w danym zakładzie liczb trafił.

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Jak już widziałem jej pierwsze zdjęcia to myślałem dokładnie o tym samym. Dla człowieka z ulicy jest bardzo skomplikowana. Ludzie nie radzą sobie z Krzyżówkami, Owocową Eksplozją czy wcześniej z WinGO a tutaj czytania zasad jest więcej niż zwykle więc ludzie się poddadzą. Główne zostaną, my będziemy na nie polować a one już dawno się rozłożą na wysypisku
Gdyby chociaż gry rozdzielili jakąś grubszą linią... sam napis po lewej stronie to za mało. Ludzie mają eksplozję liczb, średnio radzą sobie z czytaniem i wg mnie spora część nie poradzi sobie w ich dopasowaniem...

Gdyby chociaż gry rozdzielili jakąś grubszą linią... sam napis po lewej stronie to za mało. Ludzie mają eksplozję liczb, średnio radzą sobie z czytaniem i wg mnie spora część nie poradzi sobie w ich dopasowaniem...
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Niezrozumiała ta zdrapka będzie dla ludzi a ile będzie wygranych wyrzuconych albo Ludzie będą chodzić do kolektury nawet jak mają jedną liczbę powiedzą to jedna to jedna zgadza się
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Z jednej strony bardziej skomplikowana
, ale w końcu coś innego niż znajdż liczbę

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Szkoda tych ludzi, którzy będą pewni ze mają główna bo wszystkie liczby trafili... tylko szkoda ze nie w jednym rządku
.

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dali w końcu jakąś ciekawą zdrapkę z dobrymi wygranymi i nadal źle... kupcie sobie "czas na kasę"
W Multi vabanku też był gąszcz liczb i jakoś w obu edycjach padły wszystkie główne.

W Multi vabanku też był gąszcz liczb i jakoś w obu edycjach padły wszystkie główne.