Krzyżówka XXL [409]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Krzyżówka XXL [409]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Lotta
- Cwaniak
- Kontakt:
Aż strach coś wygrać po tym, co ludzie wyprawiająKrzysiek pisze: ↑16 sie 2018, 20:49Szczerze tgo powiem, że nie chodzi nawet o samą zdrpakę, ale sam styl zachowania.
Wydaje mi się że co jak co ale on by wała nie zrobił. Więc przynajmniej na teraz wierze, ale kto to wie...już był jeden co miał piątkę w Mini, i staż na forum dość długi
Swoją droga, to z chęcią bym poznał motywy @grzybka co do takiego zachowania

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
- Tabaluga
- Lottożłop
- Kontakt:
A ja bym chciał dodać od siebie,że może zamiast oceniać zachowanie grzybka to popatrzmy na jego zaangażowanie w forum.Ja grzybka szanuje za jego poświęcony czas,pasje z jaką działał i serce które włożył w te forum.Jeśli wygrał to gratuluję mu z całego serca gdyż należało mu się po takim czasie.Jestem pewien że nas czyta i równie dobrze mi czy komuś innemu z forum byłoby przykro czytać niektóre komentarze na swój temat.Odpuśćmy sobie te gdybania i miejmy poczucie że brakuje nam jego zaangażowania bo starał się i to naprawdę aby te forum było ciekawe.Tyle z mojej strony 

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Jego zasług i czasu oraz sił włożonych w to i poprzednie forum nikt nie kwestionuje. Jednak kwestionujemy jego końcowe zachowanie. A to niestety podważa cały jego dorobek, bo sam zrujnował go. I nie wiadomo czemu.
Ja się domyślam, może chodziło o to, że nie dostał Moda...
I dwa to w ogóle potraktowanie tak ogółu użytkowników, o to było skierowane do wszystkich to samo w sobie jest po prostu szczytem prostactwa. Pokazał też że chyba tak faktycznie to wszystkich miał w ...ie...
Jak było vos nie halo, zawsze mógł pisać do @tier i wyjaśnić. Myślę że admin jest na tyle mądry że można z nim pogadać na spokojnie. Bądźmy dorosłymi a nie dziećmi.
Ja się domyślam, może chodziło o to, że nie dostał Moda...
I dwa to w ogóle potraktowanie tak ogółu użytkowników, o to było skierowane do wszystkich to samo w sobie jest po prostu szczytem prostactwa. Pokazał też że chyba tak faktycznie to wszystkich miał w ...ie...
Jak było vos nie halo, zawsze mógł pisać do @tier i wyjaśnić. Myślę że admin jest na tyle mądry że można z nim pogadać na spokojnie. Bądźmy dorosłymi a nie dziećmi.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Moderator
- Kontakt:
Na razie nie chcem wypowiadać się, poczekajmy chwilę może Grzybek wróci.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Ja również w pierwszych dniach nie chciałam w ogóle wypowiadać się na ten temat, ale po tygodniu coś już zaczęło wzbudzać pewne wątpliwości 8-)
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Napiszę tylko, że jego zachowanie wstrząsnęło mnie, grzybek zawsze był przyjazny, bezkonfliktowy, podchodził do forum z humorem. Więc nie rozumiem jak mógł mieć nas w du.pie. Co innego Krzysiek1989
-
- Moderator
- Kontakt:
Skoro wygrał to dlaczego przez tydzień nie odebrał wygranej?
8-)