Szybki Milion [421]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Szybki Milion [421]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
powiem wam, że większości punktów, a teraz już we wszystkich, co odwiedzam po drodze do pracy, to nie mają tej zdrapki, co prawda ja nie poluje jakoś daleko, ale jest na wymarciu, albo dużo osób z Poznania czyta forum i poluje. Pytałem mailowo o dostępność w wlkp to od czwartku cisza...
EDIT
mam na myśli zdrapki z tematu czyli szybki milion
dostępność krzyżówki XL w innym temacie dla wlkp
EDIT
mam na myśli zdrapki z tematu czyli szybki milion

dostępność krzyżówki XL w innym temacie dla wlkp
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Kurde, wiedziałem że coś 4 cyfrowa liczba mi się nie zgadzaNutaharion pisze: ↑31 lip 2019, 13:09Tyle to jest w samym województwie małopolskim, więc "skromnie" niedoszacowałeś![]()

znalazłem info o 17 tys punktów
https://www.totalizator.pl/wspolpraca/jak-zalozy-kolekture
ale chyba na zdrapkach w ciekawostkach było coś o 30 tys punktów ??
- pablo90
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Gratuluję trafienia 100 zł
Tylko problem w tym że ja byłem w kilku już punktach i tam nie ma krzyżówki w tym kolorze i nawet kolektorka próbowała ściągnąć dla mnie i bez efektów.
Tylko problem w tym że ja byłem w kilku już punktach i tam nie ma krzyżówki w tym kolorze i nawet kolektorka próbowała ściągnąć dla mnie i bez efektów.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Kupując 4 to mamy szansę 1:25000 że w tych czterech sztukach będzie główna, a nawet bardziej poprawnie to by było 1:12500 ze względu na 2 główne w obiegu.
Odwróć sobie zdrapkę Góra Kasy i tam masz zdrapkową ciekawostkę że jest 17000 punktów lotto

Od razu Ci mówię, daruj sobie maile do oddziału Poznań, ignorancja totalna jest z ich stronydjaksamit pisze: ↑31 lip 2019, 13:28powiem wam, że większości punktów, a teraz już we wszystkich, co odwiedzam po drodze do pracy, to nie mają tej zdrapki, co prawda ja nie poluje jakoś daleko, ale jest na wymarciu, albo dużo osób z Poznania czyta forum i poluje. Pytałem mailowo o dostępność w wlkp to od czwartku cisza...

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Są miejsca gdzie jej nie ma ale są i takie gdzie ludzie paczkami ją kupują. Co i raz ostatnio wpadały posty, że ktoś zakupił paczkę
Podejrzewam, że sporo jej jest na wschodzie kraju, tam gdzie ludzie mniej kupują i gdzie mniej głównych pada.

-
- Świeżak
- Kontakt:
odnoście krzyżówki XL mi odpisali, zamieściłem na forum listę kolektur w WLKP. odnośnie szybkiego milion juz nie ;/ może jak padnie główna to wyślą, albo wiedza że jest w okolicygrzybek pisze: ↑31 lip 2019, 13:33
Od razu Ci mówię, daruj sobie maile do oddziału Poznań, ignorancja totalna jest z ich stronydjaksamit pisze: ↑31 lip 2019, 13:28powiem wam, że większości punktów, a teraz już we wszystkich, co odwiedzam po drodze do pracy, to nie mają tej zdrapki, co prawda ja nie poluje jakoś daleko, ale jest na wymarciu, albo dużo osób z Poznania czyta forum i poluje. Pytałem mailowo o dostępność w wlkp to od czwartku cisza...![]()
-
- Świeżak
- Kontakt:
Na stronie lotka jest napisane, że została tylko 1 nagroda główna.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt: