Mega Pensja [489]
-
- Cyc
- Kontakt:
Re: Mega Pensja [489]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Pasuje idealnie do tego, że gdzieś mają po paczce jeszcze
Pytanie tylko gdzie je rzucili 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Filemon
- Lubi chajc
3 Inni to lubia
Mapa jest mocna niedokładna. Dzisiaj specjalnie jechałem kawał drogi do pewnego punktu z mapy a na miejscu okazało się, że nie ma zdrapek, za to w niektórych punktach niezaznaczonych na mapie były zdrapki.
Dzisiejsza setka:
Dzisiejsza setka:
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2020:02:20 18:00:02Image taken on:20 lut 2020, 17:00Focus length:3.81 mmShutter speed:1/33 SecF-number:f/2.2ISO speed rating:640Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:XiaomiCamera-model:Redmi 4AExposure program:Not definedMetering mode:Center-weighted average
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Co do tej mapki, to byłam w 3 punktach na Broniewskiego i nie mają takich ilości. Na Broniewskiego 33 było 11 sztuk niebieskich. Wzięłam wszystkie jak to na polowaniu. Bilans lekko dodatni. w 7 i 12 po 10 zł, w 4 - 100. Tu więcej NIE MA, chociaż na mapce jest oznaczonych sporo wiecej . Cisnęłam pana żeby szukał wszędzie całej paczki i NIE MA
Broniewskiego 74 mają kilkanaście sztuk szarych. Pani chodziła nawet na zaplecze żeby szukać całej paczki, choćby szarej i NIE MA. Na mapce jest oznaczonych sporo wiecej.
To już nie wiem co oni zrobili z tymi zdrapkami. Może rano przejechał jakiś handlowiec i zabrał wszystkim stamtąd całe paczki? Nie wiem
Broniewskiego 74 mają kilkanaście sztuk szarych. Pani chodziła nawet na zaplecze żeby szukać całej paczki, choćby szarej i NIE MA. Na mapce jest oznaczonych sporo wiecej.
To już nie wiem co oni zrobili z tymi zdrapkami. Może rano przejechał jakiś handlowiec i zabrał wszystkim stamtąd całe paczki? Nie wiem
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Dzięki za info. Pomęczę jeszcze w takim razie człowieka z Warszawy. Ja tylko przeklejam i wrzucam na mapę to co dostaję
sam z siebie tych danych nie tworzę 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Dzisiaj wymieniałem szczeslie linie i tym razem stwierdziłem że może uderzę w mega pensję. Na 5 punktów była tylko w dwóch. W jednym wziąłem 1 sztuke i pudło, w drugim 3 i było 1x20zł. Najlepsze jest to że celowałem w MP a wygrałem we wszystkich innych zdrapkach, które kupiłem w pozostałych 3 punktach gdzie MP akurat nie było.
2x szybkie 10 - 1x10zł
1x EP - 1x20zł
5x szybkie 10 - 1x10zł
a wracając jeszcze do MP, może jeszcze kupię jak będzie mapka oddziału Poznań, ale od nich wyciągnąc cokolwiek to jest cud, chyba nawet w warszawskim nie ma takiego dziadostwa jak w poznańskim.
2x szybkie 10 - 1x10zł
1x EP - 1x20zł
5x szybkie 10 - 1x10zł
a wracając jeszcze do MP, może jeszcze kupię jak będzie mapka oddziału Poznań, ale od nich wyciągnąc cokolwiek to jest cud, chyba nawet w warszawskim nie ma takiego dziadostwa jak w poznańskim.
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2020:02:20 11:57:23Image taken on:20 lut 2020, 10:57Focus length:3.3 mmShutter speed:1/232 SecF-number:f/2.4ISO speed rating:50Flash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SAMSUNGCamera-model:SM-G530FZExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Upolowałam 5 paczek niebieskiej. Tereska, halo, halo!!! Zapraszam do wspólnego drapania. Na przykład jutro w Złotych w Green Cafe o 13? Może z połączenia dwóch małych szczęść wyjdzie coś wspaniałego? A przynajmniej się pośmiejemy. Stawiam kawę. Co ty na to?
-
- Świeżak
- Kontakt:
Chaberek, które punkty ogołociłaś?
które omijać przy poszukiwaniach?

-
- Cwaniak
- Kontakt:
dworzec gdański - w jednym punkcie były 2 paczki - ten był na mapce, w drugim jedna - nie było na mapce. I dwie z Broniewskiego bo wczoraj to było zamknięte po południu. Dziś pani wynalazła 2 paczki po ciśnięciu. Miała otwartą paczkę szarych i nie chciała w ogóle szukać innych. Jak wyjęłam pieniądze i położyłam na ladzie, to pani pomyślała chwilę i zaczęła poszukiwać. "Nie ma" - powiedziała. Poprosiłam żeby poszukała w systemie ponieważ mam info, że są. Poszukała w systemie i stwierdziła: "powinny być". Zanurzyła się powtórnie w poszukiwania i .... Eureka! Są.
Jak Ci po drodze i masz dużo siły przekonywania to wczoraj nie udało mi się nic zdziałać na Broniewskiego 74. W sklepiku, z alkoholem głównie, pani wyjęła kilkanaście szarych i twrdo powiedziała, że to wszystko. Jak nalegałam to poszła na zaplecze ale nic nie znalazła albo nie szukała tylko zrobiła siku przy okazji opuszczenia na chwilę lady. Może ma otwarte szare a całe paczki niebieskich (tak jak wcześniej w innej kolekturze) ale ja do nich nie dotarłam przez te panią. Może ktoś z większym darem przekonywania da radę. Ja pas.
Jak Ci po drodze i masz dużo siły przekonywania to wczoraj nie udało mi się nic zdziałać na Broniewskiego 74. W sklepiku, z alkoholem głównie, pani wyjęła kilkanaście szarych i twrdo powiedziała, że to wszystko. Jak nalegałam to poszła na zaplecze ale nic nie znalazła albo nie szukała tylko zrobiła siku przy okazji opuszczenia na chwilę lady. Może ma otwarte szare a całe paczki niebieskich (tak jak wcześniej w innej kolekturze) ale ja do nich nie dotarłam przez te panią. Może ktoś z większym darem przekonywania da radę. Ja pas.