Warto napisać do Lotto i wyjaśnić sytuację. Bez skarżenia się nigdy nie będzie lepiej.
Ostatnio też już pisaliśmy, że brakuje jakiejś standaryzacji przez co czasem musimy się męczyć właśnie z takimi problemami

ŁadnieNutaharion pisze: ↑29 kwie 2019, 14:39Dzisiaj na obiad ponownie wór ziemniaków, ale pojawił się także dodatek i starczyło też na surówkę i kompot![]()
pyry+dodatek.jpg
Kupuję pojedynczo do trafienia 70 / 100 zł.
Wow! Bardzo dziękuję:) wyzerowalem punkt na Długiej w Zabrzu, były 33 zdrapki +10, -130, -130Nutaharion pisze: ↑25 kwie 2019, 19:36Przygotowałem mapę ze zdrapką "Szybki Milion" na Śląsku. Punkty na mapie powinny posiadać ponad 50 losów.Szybkimilionik pisze: ↑22 kwie 2019, 22:42Rzucicie jeszcze jakieś miejsca gdzie są pomarańczowe na Śląsku? Bo mnie ktoś wyprzedza ostatnio I mi zeruje całe paczki![]()
Proszę, tutaj jest dostępna: [url][/url]
Jak wyczyścisz jakiś punkt to daj znać, usunę z mapy żebyśmy nie jeździli razem do tych samych kolektur![]()
To jest straszne, takie fajne wczasy by byłyNutaharion pisze: ↑29 kwie 2019, 15:00A myślałem czy tam nie podjechać jeszcze dzisiaj
Dzięki za info, już ściągam z mapy
PS. Wyczyściliśmy okolicę aż miło![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości