To chyba dopiero moja czwarta taka wygrana w małych liniach począwszy od 2015 roku. Niby jest co 2 paczki ale jakoś strasznie ciężko ją trafić, to już łatwiej wyławiam stówki w krzyżówce za 3zł które są raz na 968 losów
 To chyba dopiero moja czwarta taka wygrana w małych liniach począwszy od 2015 roku. Niby jest co 2 paczki ale jakoś strasznie ciężko ją trafić, to już łatwiej wyławiam stówki w krzyżówce za 3zł które są raz na 968 losów  
 niestety paczka spalona 021xxx
 niestety paczka spalona 021xxx
 . To w pozostałych 85 sztukach pewnie zostały same zwroty
. To w pozostałych 85 sztukach pewnie zostały same zwroty  
 ....w Polsce tylko 90 takich
 ....w Polsce tylko 90 takich 

Poza tematem, jaka nastąpiła reakcja po zdrapaniu powyższej kwoty? Było głośno?
    Poza tematem, jaka nastąpiła reakcja po zdrapaniu powyższej kwoty? Było głośno?  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości