ER33 pisze: ↑18 lut 2022, 1:09Zależy o jakie zdrapki i z jakiego przedziału cenowego pytasz, bo w zdrapach za 20 zeta numeru 025 nie uświadczysz. Jest tylko 15 sztuk w paczce
A szczęśliwe numerki nie działały aż 10 lat temu. Jeszcze parę lat temu były na porządku dziennym
Coś kojarzę, że w poprzedniej edycji EL sugerowałaś się chyba moimi numerkami i typamiCoś mi świta
[/quoten
Ja nie drapię długo, więc jestem trochę zielona, ale ile losów jest w paczce w danej zdrapce to wiemJuż na wstępie poczytałam o transzach, ilości zdrapek, o numerach kontrolnych itp. Wiem, że nie istnieje szczęśliwy numer. Wzięłam trzy losy, tylko jeden był trafny - więc pomyślałam, że ktoś może miałby pomysł jaką obrać teraz strategię do tej danej paczki z której wzięłam te losy. I konkretnie zadałam to pytanie odnośnie Drogi do Miliona. Nie pytałam o szczęśliwy numer i nie wiem czemu tak to zinterpretowano.
Droga do miliona [598]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Droga do miliona [598]
-
- Maniak
- Kontakt:
Słuszne uwagi. Ludzie robią magisterki, doktoraty, profesury, rozmaite szkoły, kursy, rozwijają się... a dla niektórych chory kult wiedzy o zdrapkologii jest najwyższym stopniem człowieczeństwa. Każdy ma prawo czegoś nie wiedzieć niezależnie ile lat by nie bawił się z TS.
Co do szczęśliwych numerków to trafnym jest wskazanie, że w zdrapkach gdzie jest mniej sztuk w pace, częściej numery będą się z wygranymi rotacyjnie w konkretnych numerach przemawiać - ot co. Inna rzecz, że subiektywnie też mam takie, w których nigdy nic nie trafiam, a są takie które prywatnie uważam za szczęśliwe - bo mi się tam zdarzało trafiać, co nie prowadzi jednak do konkluzji o charakterze generalnym, że obiektywnie one mają w sobie "to coś".
Z fartem dla drapiących, za 20 nie mój przedział : D
Co do szczęśliwych numerków to trafnym jest wskazanie, że w zdrapkach gdzie jest mniej sztuk w pace, częściej numery będą się z wygranymi rotacyjnie w konkretnych numerach przemawiać - ot co. Inna rzecz, że subiektywnie też mam takie, w których nigdy nic nie trafiam, a są takie które prywatnie uważam za szczęśliwe - bo mi się tam zdarzało trafiać, co nie prowadzi jednak do konkluzji o charakterze generalnym, że obiektywnie one mają w sobie "to coś".
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Dla mnie najbardziej pechowa jest 17Sollen pisze: ↑18 lut 2022, 8:45Słuszne uwagi. Ludzie robią magisterki, doktoraty, profesury, rozmaite szkoły, kursy, rozwijają się... a dla niektórych chory kult wiedzy o zdrapkologii jest najwyższym stopniem człowieczeństwa. Każdy ma prawo czegoś nie wiedzieć niezależnie ile lat by nie bawił się z TS.
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Mi chodziło bardziej o to, że jak pytasz o nr zdrapki z ilością 25 sztuk w paczce, to w danym temacie zdrapki, której to dotyczy lepiej zapytaćMamusia73 pisze: ↑18 lut 2022, 8:06No to podpowiedzcie mi. W paczce zostały losy od 4 do 25. Babki nie wiedzą czy do nr 3 coś było. Ja z tej paczki miałam 10,12 i 15. Tylko w 15 było 20 zł. To jaki nr teraz celować? Wiem, że nie istnieje szczęśliwy numer. Wzięłam trzy losy, tylko jeden był trafny - więc pomyślałam, że ktoś może miałby pomysł jaką obrać teraz strategię do tej danej paczki z której wzięłam te losy. I konkretnie zadałam to pytanie odnośnie Drogi do Miliona. Nie pytałam o szczęśliwy numer i nie wiem czemu tak to zinterpretowano.

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Kupiłem na stacji przy okazji tankowanie 8 sztuk i wpadło 150 ( 50 + 40 +40 +20 ) wiec znowu -10 zł. Wymienię te 150 zł znowu na Droge do Miliona bo wiem gdzie jest jeszcze pare sztuk.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
ER33 pisze: ↑18 lut 2022, 12:50Mi chodziło bardziej o to, że jak pytasz o nr zdrapki z ilością 25 sztuk w paczce, to w danym temacie zdrapki, której to dotyczy lepiej zapytaćMamusia73 pisze: ↑18 lut 2022, 8:06No to podpowiedzcie mi. W paczce zostały losy od 4 do 25. Babki nie wiedzą czy do nr 3 coś było. Ja z tej paczki miałam 10,12 i 15. Tylko w 15 było 20 zł. To jaki nr teraz celować? Wiem, że nie istnieje szczęśliwy numer. Wzięłam trzy losy, tylko jeden był trafny - więc pomyślałam, że ktoś może miałby pomysł jaką obrać teraz strategię do tej danej paczki z której wzięłam te losy. I konkretnie zadałam to pytanie odnośnie Drogi do Miliona. Nie pytałam o szczęśliwy numer i nie wiem czemu tak to zinterpretowano.![]()
Oj... Widzę błąd. W paczce były losy od 4 do 15. Bo tylko 15 jest w Drodze do Miliona. Mój telefon jakoś często zamienia 1 na 2...
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Tak sobie myślę moze to za wcześnie na polowanie na Drogę do miliona? może za bardzo się podpaliłem.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
U mnie już nie ma tej zdrapki
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt: