Mega Linie [660]
-
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Re: Mega Linie [660]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Filemon
- Lubi chajc
6 Inni to lubia
Po prostu przestań łamać regulamin i nie wstawiaj zdjęć zdrapek poniżej określonego minimum
https://forumlotek.pl/viewtopic.php?f=16&t=45
Drugi raz wysyłam ci link, czytaj co tam jest napisane aż zrozumiesz.
https://forumlotek.pl/viewtopic.php?f=16&t=45
Drugi raz wysyłam ci link, czytaj co tam jest napisane aż zrozumiesz.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
5 Inni to lubia
Wiesz, Ty znowu swoje jak dziecko, śmieszy mnie to, ale fajnie czytać wiecznie te same Twoje hasła, poczytaj to co wcześniej napisałem ale ze zrozumieniem :
NIE Ty jesteś szefem tego forum i tylko od kogoś kto tu rządzi przyjmę polecenie co i jak
NIE łamię regulaminu bo regulamin jest z 2018 i 2020 roku i właściwie to z 80 % osób tu go łamie jeżeli przyjmiemy Twoją logikę myślenia i po prawdzie wypada raz i konkretnie napisać nowe stawki kwotowe do zdrapek i
Dobra luzuję i czekam na konkrety bo bić piany już mi się nie chce, wystrczy że do sernika ubijałem białka

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
6 Inni to lubia
@Filemon musisz wyjąć przysłowiowy kij z d...
Nie możesz zdzierżyć wygranej 30zł gdzie na tym samym zdjęciu jest 50. Masz jakieś kompleksy to twoja sprawa radź sobie sam, a nam daj cieszyć się z każdej wygranej.
Idź stąd sobie jak najprędzej...
Nie możesz zdzierżyć wygranej 30zł gdzie na tym samym zdjęciu jest 50. Masz jakieś kompleksy to twoja sprawa radź sobie sam, a nam daj cieszyć się z każdej wygranej.
Idź stąd sobie jak najprędzej...
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
5 Inni to lubia
Już trzeci raz otrzymujesz ostrzeżenie.
Widzę, że niczego się nie nauczyłeś. Naprawdę nikt cię tutaj nie trzyma. Tydzień temu stwierdziłeś, że to forum jest dla ciebie śmietnikiem. Jeśli uważasz, że większość ludzi nadaje się do wyrzucenia z tego forum, bo robią śmietnik, to nie mamy o czym rozmawiać. Zachowaj kulturę języka, w przeciwnym razie zostaną wyciągnięte poważniejsze konsekwencje.
-
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
I tak zachowuje się osoba która chce zostać moderatorem na forum.ER33 pisze: ↑09 kwie 2023, 0:16Już trzeci raz otrzymujesz ostrzeżenie.
Widzę, że niczego się nie nauczyłeś. Naprawdę nikt cię tutaj nie trzyma. Tydzień temu stwierdziłeś, że to forum jest dla ciebie śmietnikiem. Jeśli uważasz, że większość ludzi nadaje się do wyrzucenia z tego forum, bo robią śmietnik, to nie mamy o czym rozmawiać. Zachowaj kulturę języka, w przeciwnym razie zostaną wyciągnięte poważniejsze konsekwencje.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
4 Inni to lubia
@Filemon. Niestety po tym co pokazałeś nie zasługujesz na moderatora.
Jesteś z tego co widzę i nie tylko ja osoba konfliktowa i bardzo zaczepną. Napisze nawet więcej. Byłem jednym czasem skłonny cię bronić bo może miałeś ciut racji w tym że czasami robi się śmietnik za duży w tematach i za bardzo się od nich odbiega. Również byłem skłonny czasami wstawić się za tobą gdy inni użytkownicy zwracali ci zbyt ostra uwagę
Ale po tym co teraz pokazałeś to niestety ja głowy za ciebie nie dam.
Dwa to piszesz o pisaniu nie na temat. To fakt. Ale jak to w życiu bywa to i na czymś takim jak forum trzeba czasami popuścić aby ludzie mogli się swobodnie wypowiedzieć. Bo trzymanie od dechy do dechy nic dobrego nie daje.
Forum ma służyć wszystkim. Oczywiście te posty nie na temat muszą też być w granicach akceptacji. Póki co nic nie dzieje się takiego aby trzeba było ostro reagować. Ale jeśli będzie tego za dużo czyli odbiegania od głównego tematu to takie posty po prostu będą kasowane bez ostrzeżenia.
To tyle. Zmień nastawienie. Póki co to nie widziałem u ciebie żadnych postów w działach gier liczbowych czy zdrapek aby wnosiły coś ciekawego do tematu. Być może i u większości też ich nie ma. Ale póki co to tylko ty jesteś na tym forum takim wyjątkiem któremu wszystko przeszkadza.
U mnie na południu w moim regionie Polski jest takie popularne powiedzenie wobec osób które czepiają się niemal wszystkiego że:
"Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy"
Jesteś z tego co widzę i nie tylko ja osoba konfliktowa i bardzo zaczepną. Napisze nawet więcej. Byłem jednym czasem skłonny cię bronić bo może miałeś ciut racji w tym że czasami robi się śmietnik za duży w tematach i za bardzo się od nich odbiega. Również byłem skłonny czasami wstawić się za tobą gdy inni użytkownicy zwracali ci zbyt ostra uwagę
Ale po tym co teraz pokazałeś to niestety ja głowy za ciebie nie dam.
Dwa to piszesz o pisaniu nie na temat. To fakt. Ale jak to w życiu bywa to i na czymś takim jak forum trzeba czasami popuścić aby ludzie mogli się swobodnie wypowiedzieć. Bo trzymanie od dechy do dechy nic dobrego nie daje.
Forum ma służyć wszystkim. Oczywiście te posty nie na temat muszą też być w granicach akceptacji. Póki co nic nie dzieje się takiego aby trzeba było ostro reagować. Ale jeśli będzie tego za dużo czyli odbiegania od głównego tematu to takie posty po prostu będą kasowane bez ostrzeżenia.
To tyle. Zmień nastawienie. Póki co to nie widziałem u ciebie żadnych postów w działach gier liczbowych czy zdrapek aby wnosiły coś ciekawego do tematu. Być może i u większości też ich nie ma. Ale póki co to tylko ty jesteś na tym forum takim wyjątkiem któremu wszystko przeszkadza.
U mnie na południu w moim regionie Polski jest takie popularne powiedzenie wobec osób które czepiają się niemal wszystkiego że:
"Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy"
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Szok i to mocny. Styl postów, zajawka itd wskazywała, że liczba przy nicku to raczej wiek

Swoją drogą pewnie każdy z nas ma jakieś wyobrażenia na temat forumowiczów i pewnie gdyby każdy ujawnił tu chociażby swój wiek to byłoby wiele zaskoczeń

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Oj tam, wszystko zależy od nastawienia do życia, i nie przejmowania się opiniami miałem 26 jak założyłem konto, grałem potem w Pro Skater Tony Hawka itp i tak już zostało mi do dziś, może ten luzacki styl bedzie do końca, a zdrapki pamietam od zawsze i to lubię od pierwszego Zodiaka i dlatego mam sentyment do tej zdrapkiboobs pisze: ↑12 kwie 2023, 10:48Szok i to mocny. Styl postów, zajawka itd wskazywała, że liczba przy nicku to raczej wiek
Swoją drogą pewnie każdy z nas ma jakieś wyobrażenia na temat forumowiczów i pewnie gdyby każdy ujawnił tu chociażby swój wiek to byłoby wiele zaskoczeń![]()

-
- Janusz Gry
- Kontakt: