Kasa kasa [579]
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Kasa kasa [579]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj

- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dzisiaj postanowiłam spróbować szczęście z Kasą Kasą i wzięłam 4 sztuki (paczka 264243) - jedna dała zwrotkę (3 portfele) pod numerem 008, ale będę jeszcze skubać na zmianę ze Świątecznym Odliczaniem, bo jest w mojej okolicy sporo tych zdrapek.

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Zauważyłem że dzisiaj w tej zdrapce padło ostatnie 10 tysięcy. Przez kilka miesięcy trwało 6x10000 i teraz w krótkim czasie poszły wszystkie aż do zera a to pozwala sądzić że i główna też jeszcze gdzieś się kryje. 
Przypominam że KASA KASA jest równie atrakcyjna co EP. W KK szukamy paczek powyżej 200xxx. Od kilku dni zakup wszystkich losów z gorącego przedziału powinien nam przynieść bilans dodatni. Ogólnie zostało 3,6% nakładu = 214.000 losów. Tych z gorącego przedziału jest ok. 72 000.
W zeszłym tygodniu spotkałem KK chyba w 2 albo nawet 3 punktach ale miałem takie parcie na EP że je pomijałem. W tym tygodniu to nadrobię. Ponadto zauważyłem że znowu pojawiły się u mnie kosmiczne krzyżówki z nr 096xxx. W najbliższych dniach trochę je poskubię, ale bez szaleństw.

Przypominam że KASA KASA jest równie atrakcyjna co EP. W KK szukamy paczek powyżej 200xxx. Od kilku dni zakup wszystkich losów z gorącego przedziału powinien nam przynieść bilans dodatni. Ogólnie zostało 3,6% nakładu = 214.000 losów. Tych z gorącego przedziału jest ok. 72 000.
W zeszłym tygodniu spotkałem KK chyba w 2 albo nawet 3 punktach ale miałem takie parcie na EP że je pomijałem. W tym tygodniu to nadrobię. Ponadto zauważyłem że znowu pojawiły się u mnie kosmiczne krzyżówki z nr 096xxx. W najbliższych dniach trochę je poskubię, ale bez szaleństw.
- 
				Jem12
- Cwaniak
- Kontakt:
U nas już jej nie ma ani ep. Ale są krzyżówki za 5 czerwone... Wcześniej były żółte.

- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Odnoszę przykre wrażenie, że u mnie zalegają sprzedawcą same pustaki   , bo codziennie biorę po 2-4 sztuki i NIC... Odpuszczam polowanie na Kasa Kasa i Świąteczne Odliczanie, bo najwidoczniej nie mam szczęścia do takich akcji.
, bo codziennie biorę po 2-4 sztuki i NIC... Odpuszczam polowanie na Kasa Kasa i Świąteczne Odliczanie, bo najwidoczniej nie mam szczęścia do takich akcji.

, bo codziennie biorę po 2-4 sztuki i NIC... Odpuszczam polowanie na Kasa Kasa i Świąteczne Odliczanie, bo najwidoczniej nie mam szczęścia do takich akcji.
, bo codziennie biorę po 2-4 sztuki i NIC... Odpuszczam polowanie na Kasa Kasa i Świąteczne Odliczanie, bo najwidoczniej nie mam szczęścia do takich akcji.- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:

3 Inni to lubia

Wreszcie coś - cieszę się ogromnie!  50 złotych pod 001 (paczka 264XXX)
 50 złotych pod 001 (paczka 264XXX)

50 złotych pod 001 (paczka 264XXX)
 50 złotych pod 001 (paczka 264XXX)- 
				Riwiana
- Lubi chajc
- Kontakt:

1 Inni to lubia

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:

1 Inni to lubia

Przypomniałem sobie dziś o tej zdrapce i wziąłem 1 szt. W numerze 020 kryło się 20 zł 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ładnie Sedina  dzisiaj wypatrzyłem tę zdrapkę, chyba świeżo przywieziona paczka ale nie skusiłem się, może jutro.
 dzisiaj wypatrzyłem tę zdrapkę, chyba świeżo przywieziona paczka ale nie skusiłem się, może jutro.

dzisiaj wypatrzyłem tę zdrapkę, chyba świeżo przywieziona paczka ale nie skusiłem się, może jutro.
 dzisiaj wypatrzyłem tę zdrapkę, chyba świeżo przywieziona paczka ale nie skusiłem się, może jutro.- SedinaWin
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dzięki wielkie! Dzisiaj poszłam po kolejne 4 (z innego punktu, żeby była inna paczka), ale wszystko wróciło do normy i trafiłam 4 pustaki  W każdym razie jeszcze dam im szansę i poskubię do lutego.
 W każdym razie jeszcze dam im szansę i poskubię do lutego.

W każdym razie jeszcze dam im szansę i poskubię do lutego.
 W każdym razie jeszcze dam im szansę i poskubię do lutego.Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości