Haha, to ja bym musiał mieć z 10 lat banu na forum za wszystkie zdrapki, które wpadły mi gratisowo

W 2011 roku jak ktoś pamięta była taka cała zielona krzyżówka za 3zł z bardzo tłustą warstwą, wówczas kupiłem jedną a miałem dwie, niestety i tak obie były puste.
I rekord nie do pobicia, w 2013 kupiłem 4szt Amorka i w domu okazało się, że mam 7 sztuk! Tak mocno byłby posklejane. A tak to najczęściej te złotówkowe się zdarza że mam o jedną za dużo np. w zeszłym roku tak dostałem kółko i krzyżyk i vabanka. Na pewno było tego więcej ale już nie pamiętam. Aczkolwiek moje rachunki z TS mimo tylu gratisowych zdrapek nie są chyba wyrównane. Bo przez te wszystkie lata na zdrapkach orżnięto mnie na 19zł. Najczęściej kolektorki nie zamkną starej transakcji i obsługują kolejnego klienta i potem mają manko, w ten sposób raz zapłaciłem o 9zł za dużo, a raz zamiast dostać 5zł reszty do dopłaciłem więc w rezultacie byłem 10zł stratny. Oczywiście doliczyłem się w domu więc już było po ptokach.
jak mnie pamięć nie myli to boobs kiedyś znalazł w szufladzie po zakończeniu sprzedaży niezdrapane drzewko szczęścia bo również sie skleiło