Powiem tak- ogólnie to byłam skoncentrowana tylko na zdrapkach super bonus i pieniędzy jak lodu, nie rozglądałam się co tam jeszcze mają. Ale wzrokowo kojarzę, że na 100% w którymś punkcie się przewinęło magnetyczne 5 żółte. Ale nie jestem wstanie stwierdzić gdzie to było…grzybek pisze: ↑18 sty 2025, 22:05
tak z ciekawości zapytam, byłaś w wielu punktach, czy widziałaś gdzieś może Magnetyczne 5 ale żółte? U mnie są wszędzie ale tylko fioletowe. Jesli nie ma żółtych to jest kolejna zdrapka na którą nie zapoluję. Finalnie chyba faktycznie przyjdzie mi kupować teraz Super Linie (11xxxx) i Owocowe (127xxx) bo są w dobrych przedziałach, czasami Rajska Kasa się zdarzy z nr 100xxx (gdzieś u nas jest paczka nr 100000)
Po zakończeniu sprzedaży super bonusa i pieniędzy jak lodu będę szukać magnetycznych 5 żółtych.
Bo Super linie i Owocowe jak dla mnie mają za dużo przedziałów, za dużo sprawdzania…Magnetyczne będzie się łatwiej szukać- kolor się będzie rzucać w oczy, a tylko dwa przedziały, to też jakoś ogarnę

A powiem szczerze, że ze sprawdzaniem przedziałów po numerach to czasami są jaja.

Na stacji benzynowej na Umultowskiej kupiłam 25 zdrapek z prawidłowego przedziału. Najpierw kupiłam jedną, widzę że prawidłowy przedział i pytam ile ich jeszcze mają, a Pani mówi „dużo”. Liczy i mówi „25 szt”. Na co ja jej odpowiadam: „to pewnie tam są 24 sztuki i ta którą kupiłam jest dwudziesta piąta. Wezmę wszystkie”. Ale jeszcze chciałam się upewnić, że reszta też jest z dobrego przedziału i pytam: „a może mi Pani jeszcze tylko pokazać numer paczki?”. Pani się oburzyła, stwierdziła, że „chyba nie bardzo, a dlaczego ja bym go miała pokazać?”
Jeszcze była schowana za komputerem, nawet mi pokazać tych zdrapek nie chciała, nie mówiąc już o tym żebym je miała dotknąć. Zaczęła rozrywać zdrapki, kasowała każdą sztukę pojedynczo (pewnie nie wiedziała że można wszystkie od razu), tak jak jej mówiłam było ich 24 sztuki, wzięła pieniądze, uszykowała resztę i dopiero mi podała zdrapki.
Ja nie wiem, myślała że z nimi ucieknę i nie zapłacę?