Gratulacje Gdyby ktoś wybierał się Buska Zdroju to są same niskie przedziały - nie ma co jeździć udało się zakupić paczkę i kolejne 8 szt. z dobrego przedziału. Bilans paczki 160zł. Pozostało do wydrapania 4 paczki i 8 sztuk
Wielka Krzyżówka [503]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Wielka Krzyżówka [503]
-
- Cyc
- Kontakt:
Też chętnie bym zajrzała na mapkę wlkpKukunamuniu pisze: ↑07 wrz 2023, 17:21Czy Wielkopolskę planujesz jeszcze odświeżyć na ostatnie rozdanie?
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
A sprawdzaliście już te kolektury co obecnie są naniesione na mapę?nzawilska pisze: ↑11 wrz 2023, 11:43Też chętnie bym zajrzała na mapkę wlkpKukunamuniu pisze: ↑07 wrz 2023, 17:21Czy Wielkopolskę planujesz jeszcze odświeżyć na ostatnie rozdanie?
Czasem proszę o aktualizację, dostaję dane no i są one niemalże identyczne z tym co już na mapie jest więc trochę mi wtedy głupio
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cyc
- Kontakt:
Odkąd pojawiłem się w dyskusji zdążyłem kupić i zdrapać około 100 sztuk. Jestem na minusie jakies 500 pln. W wielu miejscach niestety zdrapek nie ma, a zazwyczaj proszę o sprawdzenie szuflad i zaplecza (czasem znajdowały się jakieś zagubione). Stąd też moje pytanie o aktualizację na last minute zeby zaplanowac ostatnie dni poszukiwań
Czy zakończenie sprzedaży 13.09. jak podaje Lotto, oznacza, że w tym dniu jeszcze uda się kupić zdrapkę czy sprzedaż trwa tylko do końca 12.09.?
Pozdrawiam!
Czy zakończenie sprzedaży 13.09. jak podaje Lotto, oznacza, że w tym dniu jeszcze uda się kupić zdrapkę czy sprzedaż trwa tylko do końca 12.09.?
Pozdrawiam!
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
W środę, 13 września, nadal będzie można ją kupić do końca dnia (zamknięcia danej kolektury)Kukunamuniu pisze: ↑11 wrz 2023, 15:53Czy zakończenie sprzedaży 13.09. jak podaje Lotto, oznacza, że w tym dniu jeszcze uda się kupić zdrapkę czy sprzedaż trwa tylko do końca 12.09.?
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Zaktualizowałem oddział Poznań, można polować last minuteKukunamuniu pisze: ↑11 wrz 2023, 15:53Odkąd pojawiłem się w dyskusji zdążyłem kupić i zdrapać około 100 sztuk. Jestem na minusie jakies 500 pln. W wielu miejscach niestety zdrapek nie ma, a zazwyczaj proszę o sprawdzenie szuflad i zaplecza (czasem znajdowały się jakieś zagubione). Stąd też moje pytanie o aktualizację na last minute zeby zaplanowac ostatnie dni poszukiwań
Pozdrawiam!
-
- Świeżak
- Kontakt:
Dzisiaj w Radomiu znalazłam jeszcze pare zdrapek i w jednej 200(mój rekord), a w drugiej 30
-
- Cyc
- Kontakt:
Dzięki za aktualizację. Dziś upolowalem 51 sztuk z serii powyżej 300. Kilka miejsc bez zmian - na mapie jest, a sprzedający mówi, że brak. Najgorzej jest w Żabkach. Dwukrotnie prosiłem żeby poszukać dokładnie i się znalazły. Uważam, że to też wina właścicieli, którzy nie pozwalają otwierać pracownikom nowych paczek. Dziś byłem świadkiem takiej rozmowy, ale powiedziałem, że wezmę całość i sprawa została załatwiona.Nutaharion pisze: ↑12 wrz 2023, 12:09Zaktualizowałem oddział Poznań, można polować last minuteKukunamuniu pisze: ↑11 wrz 2023, 15:53Odkąd pojawiłem się w dyskusji zdążyłem kupić i zdrapać około 100 sztuk. Jestem na minusie jakies 500 pln. W wielu miejscach niestety zdrapek nie ma, a zazwyczaj proszę o sprawdzenie szuflad i zaplecza (czasem znajdowały się jakieś zagubione). Stąd też moje pytanie o aktualizację na last minute zeby zaplanowac ostatnie dni poszukiwań
Pozdrawiam!
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ja sobotę będę drapać te, co mi zalegają w szufladzie
Ogólnie sprawdzanie ich jest dość czasochłonne, ale i tak jest łatwiej, odkąd szukam liter, których nie mam w zdrapce.
Ale zdecydowanie preferuje inne zdrapki- szybsze do sprawdzenia.
Takie siódemki np: drapiesz jedną linie po całości od góry do dołu i już wszystko wiesz
To teraz będę kupować bonus 7, albo Maxi cash party. Bonus 7- łatwiejszy do sprawdzenia. I od razu w kolekturze wiadomo, czy odpowiedni przedział, ze względu na kolory
Ogólnie sprawdzanie ich jest dość czasochłonne, ale i tak jest łatwiej, odkąd szukam liter, których nie mam w zdrapce.
Ale zdecydowanie preferuje inne zdrapki- szybsze do sprawdzenia.
Takie siódemki np: drapiesz jedną linie po całości od góry do dołu i już wszystko wiesz
To teraz będę kupować bonus 7, albo Maxi cash party. Bonus 7- łatwiejszy do sprawdzenia. I od razu w kolekturze wiadomo, czy odpowiedni przedział, ze względu na kolory
-
- Świeżak
- Kontakt:
mi pozostało 5 paczek i 8 sztuk trzymajcie kciuki za jakiegoś tysiaczka