WinTo problemy/promocje/uwagi

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Kamoha
Cyc
Kontakt:

Re: WinTo problemy/promocje/uwagi

Post autor: Kamoha » 31 gru 2024, 14:44

Mam pytanie. Póki transakcja nie jest zakończona to nie dostanę punktów Winto za zakupy? Bo puściłem Lotto za 6 zł, na dole na kuponie pokazał mi się numer klienta WinTo, który jest zgodny z moim w aplikacji, a póki co nie pokazuje mi się żadna transakcja (czyli te punkty oczekujące do końca dnia od zakupu zakładu). Zawsze punkty (albo te oczekujące) pojawiały się od razu w historii w aplikacji.

voytek
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: voytek » 31 gru 2024, 19:46

Kamoha pisze:
31 gru 2024, 14:44
Mam pytanie. Póki transakcja nie jest zakończona to nie dostanę punktów Winto za zakupy? Bo puściłem Lotto za 6 zł, na dole na kuponie pokazał mi się numer klienta WinTo, który jest zgodny z moim w aplikacji, a póki co nie pokazuje mi się żadna transakcja (czyli te punkty oczekujące do końca dnia od zakupu zakładu). Zawsze punkty (albo te oczekujące) pojawiały się od razu w historii w aplikacji.
sprawdzaj na drugi dzien - zdrapki naliczaja od razu ale gry liczbowe zwykle na drugi dzień (może po pólnocy - nie sprawdzalem w kazdym razie rano dnia nastepnego sa naliczone)

Awatar użytkownika
boobs
***MISZCZ ML***
Kontakt:

Post autor: boobs » 05 sty 2025, 18:25

Dopiero dziś zainstalowałem apkę ale mam już wystarczającą ilość punktów, by wymienić ją na zakład np Mini Lotto. Moje pytanie brzmi jak to zrobić? Generuje jakiś kod, pokazuje go w kolekturze i terminal drukuje mi kupon?

Awatar użytkownika
pablovsky
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: pablovsky » 05 sty 2025, 21:34

boobs pisze:
05 sty 2025, 18:25
Dopiero dziś zainstalowałem apkę ale mam już wystarczającą ilość punktów, by wymienić ją na zakład np Mini Lotto. Moje pytanie brzmi jak to zrobić? Generuje jakiś kod, pokazuje go w kolekturze i terminal drukuje mi kupon?
Tak właśnie to wygląda. Ewentualnie udajesz głupka, mówisz "pani kochana, ja się nie znam" i dajesz pani w okienku smarta, a ona klika w kody i drukuje Ci kupony. :)

Awatar użytkownika
boobs
***MISZCZ ML***
Kontakt:

Post autor: boobs » 05 sty 2025, 23:24

pablovsky pisze:
05 sty 2025, 21:34
boobs pisze:
05 sty 2025, 18:25
Tak właśnie to wygląda. Ewentualnie udajesz głupka, mówisz "pani kochana, ja się nie znam" i dajesz pani w okienku smarta, a ona klika w kody i drukuje Ci kupony. :)
Dzięki za info :)

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 06 sty 2025, 15:54

Ja mam nadal do odbioru zakłady mini lotto które "kupiłem" jeszcze po starej cenie za 1,5zł ale nie chce mi się ich aktywować bo w głębi wiem że i tak nic nie będzie :) Brakuj mi w winto bonów na zdrapki o różnych kwotach. Ciekawe też że są wszystkie gry liczbowe oprócz kaskady i ekstra pensji.

voytek
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: voytek » 10 sty 2025, 22:12

A czy w Waszej aplikacji tez znikła możliwość wymiany punktów na zakład lotto?
Wydaje mi się, że punkty chyba najlepiej wydawać na doładowanie konta...

Awatar użytkownika
vsvper
Cwaniak
Kontakt:

Post autor: vsvper » wczoraj, 12:18

Lotto już myśli o listopadzie… „Przed nami szczęśliwy dzień 13 Listopada :D
Załączniki
IMG_8450.png
IMG_8450.png (989.98 KiB) Przejrzano 58 razy

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » wczoraj, 15:41

Ja wymieniam tylko na doładowania. Parę razy wymieniłem na kupony ale lipa. Lepiej na doładowanie lub nawet wypłacić.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
irekdon
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: irekdon » wczoraj, 16:47

Przy wymianie na zakład lotto musiałem gonić do punktu stacjonarnego
Tam weź się zaloguj bo kod nie wchodzi, a to lelefon podaj a to coś jeszcze.
150 operacji żeby 1 zakład puścić.
Czekam aż uzbiera się do wymiany na 20 PLN i doładowuje sobie konto na granie online

ODPOWIEDZ