WinTo problemy/promocje/uwagi
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cyc
- Kontakt:
Re: WinTo problemy/promocje/uwagi
Mam pytanie. Póki transakcja nie jest zakończona to nie dostanę punktów Winto za zakupy? Bo puściłem Lotto za 6 zł, na dole na kuponie pokazał mi się numer klienta WinTo, który jest zgodny z moim w aplikacji, a póki co nie pokazuje mi się żadna transakcja (czyli te punkty oczekujące do końca dnia od zakupu zakładu). Zawsze punkty (albo te oczekujące) pojawiały się od razu w historii w aplikacji.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
sprawdzaj na drugi dzien - zdrapki naliczaja od razu ale gry liczbowe zwykle na drugi dzień (może po pólnocy - nie sprawdzalem w kazdym razie rano dnia nastepnego sa naliczone)Kamoha pisze: ↑31 gru 2024, 14:44Mam pytanie. Póki transakcja nie jest zakończona to nie dostanę punktów Winto za zakupy? Bo puściłem Lotto za 6 zł, na dole na kuponie pokazał mi się numer klienta WinTo, który jest zgodny z moim w aplikacji, a póki co nie pokazuje mi się żadna transakcja (czyli te punkty oczekujące do końca dnia od zakupu zakładu). Zawsze punkty (albo te oczekujące) pojawiały się od razu w historii w aplikacji.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Dopiero dziś zainstalowałem apkę ale mam już wystarczającą ilość punktów, by wymienić ją na zakład np Mini Lotto. Moje pytanie brzmi jak to zrobić? Generuje jakiś kod, pokazuje go w kolekturze i terminal drukuje mi kupon?
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Tak właśnie to wygląda. Ewentualnie udajesz głupka, mówisz "pani kochana, ja się nie znam" i dajesz pani w okienku smarta, a ona klika w kody i drukuje Ci kupony.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja mam nadal do odbioru zakłady mini lotto które "kupiłem" jeszcze po starej cenie za 1,5zł ale nie chce mi się ich aktywować bo w głębi wiem że i tak nic nie będzie Brakuj mi w winto bonów na zdrapki o różnych kwotach. Ciekawe też że są wszystkie gry liczbowe oprócz kaskady i ekstra pensji.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
A czy w Waszej aplikacji tez znikła możliwość wymiany punktów na zakład lotto?
Wydaje mi się, że punkty chyba najlepiej wydawać na doładowanie konta...
Wydaje mi się, że punkty chyba najlepiej wydawać na doładowanie konta...
- vsvper
- Cwaniak
- Kontakt:
Lotto już myśli o listopadzie… „Przed nami szczęśliwy dzień 13 Listopada „
- Załączniki
-
- IMG_8450.png (989.98 KiB) Przejrzano 58 razy
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ja wymieniam tylko na doładowania. Parę razy wymieniłem na kupony ale lipa. Lepiej na doładowanie lub nawet wypłacić.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz
- irekdon
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Przy wymianie na zakład lotto musiałem gonić do punktu stacjonarnego
Tam weź się zaloguj bo kod nie wchodzi, a to lelefon podaj a to coś jeszcze.
150 operacji żeby 1 zakład puścić.
Czekam aż uzbiera się do wymiany na 20 PLN i doładowuje sobie konto na granie online
Tam weź się zaloguj bo kod nie wchodzi, a to lelefon podaj a to coś jeszcze.
150 operacji żeby 1 zakład puścić.
Czekam aż uzbiera się do wymiany na 20 PLN i doładowuje sobie konto na granie online