Jak zobaczyłam nowy wpis i blank byłam przekonana że właśnie zamiesciles wygrana 5 w Mini Lotto
Aleja Gwiazdek - wysokie wygrane
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
- blank1981
- **MISZCZ ZDRAPEK**
- Kontakt:
Re: Aleja Gwiazdek - wysokie wygrane
co Ty Aniu pomarzyć sobie mogę tylko, głupiej 3 trafić nie mogę...inni są tu ekspertami od mini - trafiają 3,4 co chwila...ciekawe jak
-
- Maniak
- Kontakt:
Zwracałem na to uwagę, ale zostałem zlany. Może po interwencji takiego autorytetu jak ty coś się zmieni
Sprawdź swoją wygraną w Keno/Szybkie 600: https://kenomat.pl
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Admin wygrał milion że alejka jest nie uzupelniana?
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Mobilis Recykling
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Było to już kiedyś poruszane i wyjaśniane z jakiego powodu i dlaczego nie można aktualizować wygranych w Alejce na pierwszej stronie.
Raz jeszcze to powtórzę. Wszystkie dane były kopiowane i wpisywanie ręcznie, czyli mrówcza praca. Wyczerpał się limit znaków przeznaczony na jeden post. Limit znaków został wyczerpany i osiągnięty. Mam nadzieję, że nie będzie już tego typu pytań. Przerabialiśmy już ten temat i niestety nie było żadnego praktycznego pomysłu na rozwiązanie tego problemu.
Raz jeszcze to powtórzę. Wszystkie dane były kopiowane i wpisywanie ręcznie, czyli mrówcza praca. Wyczerpał się limit znaków przeznaczony na jeden post. Limit znaków został wyczerpany i osiągnięty. Mam nadzieję, że nie będzie już tego typu pytań. Przerabialiśmy już ten temat i niestety nie było żadnego praktycznego pomysłu na rozwiązanie tego problemu.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja mogę się pobawić i zrobić alejkę gwiazdek w excelu, potem się wrzuci link na forum to przynajmniej w takie formie będzie zachowana ciągłość wygranych. Excel da również możliwość filtrowania wg nazwy gry, użytkownika itp. dla bardziej wymagających
Dodano po 4 minutach 6 sekundach:
Chociaż jak tak patrze ze to przecież sa jeszcze wygrane z gier liczbowych, ja myślałem tylko o zdrapkach Teoretycznie da się zrobić ale to chyba parę tygodni zajmie bo trzeba by było przeczytać wszystkie tematy i powyciągać te wygrane które nie zostały uwiecznione wcześniej
Dodano po 4 minutach 6 sekundach:
Chociaż jak tak patrze ze to przecież sa jeszcze wygrane z gier liczbowych, ja myślałem tylko o zdrapkach Teoretycznie da się zrobić ale to chyba parę tygodni zajmie bo trzeba by było przeczytać wszystkie tematy i powyciągać te wygrane które nie zostały uwiecznione wcześniej
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Tak, to praca na cały etat i roboty full. Bardzo pracochłonne zajęcie
-
- Moderator
- Kontakt:
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
Przecież klasyczna Alejka ze starego forum była po prostu wątkiem, w którym ktoś wyznaczony (zwykle moderatorzy) wpisywali wygrane spełniające warunki. Kto chciał to sobie przeglądał - ten wykaz na pierwszej stronie w zasadzie niepotrzebny.
Sprawdź swoją wygraną w Keno/Szybkie 600: https://kenomat.pl