He he, przypomniała mi się sytuacja, kiedy grałem w kaskadę. Byłem na jakiejś wsi w spożywczaku i mówię do babki "Proszę Kaskadę na 6 losowań". Ta chwilę stoi przy lottomacie i nie wie za bardzo co ma zarobić, więc zajrzałem za ladę i jej pokazuję, że musi Pani po kolei zaznaczyć wszystkie daty, które tam są w tych kwadracikach. Zaznaczyła i zaczęły się drukować kupony. Zapłaciłem i podziękowałem, już chcę wychodzić, a ona do mnie: Dziękuję Panu, ja zawsze robiłam tak, że drukowałem każdy kupon oddzielnie, jak ktoś chciał na kilka losowań" Ehhh... Nie mam i nigdy nie miałem nic wspólnego z lottomatem.
Jak wyglądają Wasze punkty lotto? - foto
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Jak wyglądają Wasze punkty lotto? - foto
Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
-
- Maniak
- Kontakt:
Jak drukował oddzielnie to raczej nie było na kilka losowań...
Systemy na 12 liczb do Lotto i Mini Lotto: http://lotto.cba.pl
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Nawet nie wiem jak to się odbywa. Ja zawsze brałem na 6 losowań, bo na tyle można było maksymalnie. Chodzi mi o to, że zwykły gracz, który nie miał żadnego szkolenia, poucza "kolektorki" jak to powinno się robić.newużytkownik pisze: ↑13 wrz 2019, 20:01Jak drukował oddzielnie to raczej nie było na kilka losowań...
Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Obstawiam, że ona też nie miała szkoleniaunReal pisze: ↑13 wrz 2019, 20:10Nawet nie wiem jak to się odbywa. Ja zawsze brałem na 6 losowań, bo na tyle można było maksymalnie. Chodzi mi o to, że zwykły gracz, który nie miał żadnego szkolenia, poucza "kolektorki" jak to powinno się robić.newużytkownik pisze: ↑13 wrz 2019, 20:01Jak drukował oddzielnie to raczej nie było na kilka losowań...
- pat94
- Cwaniak
- Kontakt:
No właśnie, jak to jest z punktu formalnego? Nie raz się spotkałem z sytuacją, że "starsza stażem" kasjerka, podchodzi do innej bo ona nie umie nabijac. Czy to jest jakoś regulowane prawnie czy nie? Oni teoretycznie, przecież chyba muszą mieć przeszkolenie w siedzibie lotto? Jak to wygląda ktoś wie? 80% ludzi, z którymi się spotkałem kompletnie nie ogarnia lottomatu.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Są szkolenia ale w praktyce tylko dla jednej osoby ze sklepu. Jak jej nie ma to naturalnie biznes musi się kręcić więc zastępują ją ktoś kto na szkoleniu nie był i na szybko mu tylko pokazano co i jak. Jedni sprzedawcy są kumaci i złapią w mig co i jak, inni są po prostu tępi albo boją się, że coś naklikają i omijają lottomat szerokim łukiem, do czasu aż jakiś klient zechce coś kupić.pat94 pisze: ↑13 wrz 2019, 23:01No właśnie, jak to jest z punktu formalnego? Nie raz się spotkałem z sytuacją, że "starsza stażem" kasjerka, podchodzi do innej bo ona nie umie nabijac. Czy to jest jakoś regulowane prawnie czy nie? Oni teoretycznie, przecież chyba muszą mieć przeszkolenie w siedzibie lotto? Jak to wygląda ktoś wie? 80% ludzi, z którymi się spotkałem kompletnie nie ogarnia lottomatu.
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
- Filemon
- Lubi chajc
W pewnej kolekturze w której ostatnio byłem stały sobie trzy segregatory z regulaminami gier i zdrapek
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Nawet segregatory mają przeterminowane. Bo jeszcze logo Jokera jest
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Z Jokerem wzrasta wartość kolekcjonerska.