Loteria świąteczna '24
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Loteria świąteczna '24
Wiadomo już coś o loterii świątecznej?
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: Loteria świąteczna '24
Po ostatniej loteriadzie to stwierdzam z czystym sumieniem że TS to nie powinien się ośmieszać... Może lepiej aby jej nie było...
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Maniak
- Kontakt:
Juz jest ale zasady trochę inne ,bo trzeba ręcznie każdy kod dodawać Kod przychodzi na email grając przez Internet .
Może i lepiej mniej osobą będzie się chciało to robić.

Może i lepiej mniej osobą będzie się chciało to robić.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ja dzisiaj dostałem dwa kupony, można skanować kod qr albo przez stronę
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Naprawdę wierzycie w te wszystkie loterie? Ze można coś wygrać? Szkoda czasu na te głupoty...
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Dostałem dzisiaj ten kupon, w końcu nie trzeba wpisywać, wystarczy zeskanować kod qr i co najważniejsze OD RAZU WIEMY CZY I CO WYGRALIŚMY !!! A nie debilne czekanie tygodniami na losowanie.
w takim przypadku mogę brać udział, chodzi mi tylko o nagrody natychmiastowe, bo te ustawione losowania mam gleboko w poważaniu
w takim przypadku mogę brać udział, chodzi mi tylko o nagrody natychmiastowe, bo te ustawione losowania mam gleboko w poważaniu

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Właśnie przed chwilą dostałem pierwszy kupon - oczywiscie - graj ponownie ale masz szanse na VOLVO... 
P.S. a i trzeba zagrać za minimum 6zl

P.S. a i trzeba zagrać za minimum 6zl
-
- Świeżak
- Kontakt:
Dzień dobry
A możecie mi wytłumaczyć jak w to się teraz gra ?? Wpisałam ręcznie kod na górze adres mailowy i numer telefonu i nie mam swojego konta, tak jak było w poprzednich loteriadach, na mailu też nie ma nic, żadnego linka potwierdzającego. Oczywiście po wpisaniu kodów - brak wygranej, czekaj na kolejne losowanie Volvo. Mnie zastanawia jak oni będę informować w przypadku wygranej skoro nie mam konta. A i teraz są dwa pola do wpisywania. Czyli to w jednym się rejestruje kod do losowania głównego, a w drugim losowania dziennego ? I jak oni poinformują skoro nie ma konta ?
A możecie mi wytłumaczyć jak w to się teraz gra ?? Wpisałam ręcznie kod na górze adres mailowy i numer telefonu i nie mam swojego konta, tak jak było w poprzednich loteriadach, na mailu też nie ma nic, żadnego linka potwierdzającego. Oczywiście po wpisaniu kodów - brak wygranej, czekaj na kolejne losowanie Volvo. Mnie zastanawia jak oni będę informować w przypadku wygranej skoro nie mam konta. A i teraz są dwa pola do wpisywania. Czyli to w jednym się rejestruje kod do losowania głównego, a w drugim losowania dziennego ? I jak oni poinformują skoro nie ma konta ?
-
- Świeżak
- Kontakt:
Zgadza się, ale nie było ma opcji zarejestruj . W poprzednich loteriadach wchodziło się na swoje konto. A teraz nawet na mailu nie ma żadnego potwierdzenia, na temat tej loteriady, że biorę udział w losowaniu. Jak dla mnie to teraz jest skomplikowane.