Loteriada 2024
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Loteriada 2024
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Cwaniak
- Kontakt:
czy ts nie ma przypadkiem obowiązku opublikowania regulaminu minimum 1 dzień przed?
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ulotka 

- Załączniki
-
- 20240703_155825.jpg (747.16 KiB) Przejrzano 2500 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:07:03 15:58:26Image taken on:03 lip 2024, 13:58Focus length:4 mmShutter speed:1/33.003300330033 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:640Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:Galaxy A25 5GExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
- Uriel
- Janusz Gry
- Kontakt:
Strona już działa 

- Uriel
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Czyli w tym tym roku do wygrania są:
1. Przekazanie nagród I stopnia odbędzie się z pompą - Regulamin nie precyzuje gdzie, ale podejrzewam, że będzie to tor Służewiec w Warszawie. TS nie pokrywa kosztów dojazdu.
2. Rowery, smartfony, słuchawki wysłane zostaną kurierem na koszt TS. Z jednej strony fajnie, że nie trzeba się będzie fatygować po rower czy smartfon do Warszawy, ciekawe jednak, czy zwycięzcy zostaną zaproszeni do wspólnego imprezowania z Conrado Moreno.
3. Nagroda II stopnia (smartfon Apple) jest o 100 zł mniej warta od Nagrody III stopnia (rower elektryczny).
4. Film promocyjny Loteriady 2024... Conrado Moreno - facet zasuwa na rowerze za samochodem prowadzonym przez kobietę... oczami wyobraźni zobaczyłem jaka afera i wrzask podniósłby się wśród kobiet jakby zostało to przedstawione odwrotnie tj. że to kobieta zasuwa na rowerze za facetem w samochodzie.
5. Szkoda, że nie można zamienić nagród rzeczowych na pieniądze - za dobrze by było - pozostaje ew. odsprzedaż ze stratą
6. Niektóre zasady w Regulaminie kontrowersyjne:

3x - nagroda I stopnia pisze: Samochód osobowy Mercedes-Benz PKW Typ A 200 Saloon
(limuzyna), rok produkcji 2024, z pakietem Progressive Advanced Plus
w kolorze białym o wartości 172 329 zł, wraz z nagrodą pieniężną
w wysokości 5 000 zł przeznaczoną na wykup ubezpieczenia samochodu
w postaci obowiązkowego OC i ubezpieczenia AC.
16x - nagroda II stopnia pisze: Smartfon Apple - iPhone 15 128 GB, w kolorze czarnym o wartości: 4 699 zł.
32x - nagroda III stopnia pisze: Rower elektryczny EcoBike Basic Nexus Blue 28 o wartości: 4 799 zł.
440x - nagroda IV stopnia pisze: 500 zł przelewem na konto bankowe.
400x - nagroda V stopnia pisze: Słuchawki douszne JBL Wave Buds w kolorze białym o wartości: 289 zł.
Ciekawostki jakie dostrzegłem po zapoznaniu się z regulaminem / filmem promocyjnym:2 000 000x - nagroda VI stopnia (nie biorą udziału osoby, które zakupu dokonały przez internet) pisze: Zakład Lotto bez Plusa o wartości: 3 zł.
1. Przekazanie nagród I stopnia odbędzie się z pompą - Regulamin nie precyzuje gdzie, ale podejrzewam, że będzie to tor Służewiec w Warszawie. TS nie pokrywa kosztów dojazdu.
2. Rowery, smartfony, słuchawki wysłane zostaną kurierem na koszt TS. Z jednej strony fajnie, że nie trzeba się będzie fatygować po rower czy smartfon do Warszawy, ciekawe jednak, czy zwycięzcy zostaną zaproszeni do wspólnego imprezowania z Conrado Moreno.
3. Nagroda II stopnia (smartfon Apple) jest o 100 zł mniej warta od Nagrody III stopnia (rower elektryczny).
4. Film promocyjny Loteriady 2024... Conrado Moreno - facet zasuwa na rowerze za samochodem prowadzonym przez kobietę... oczami wyobraźni zobaczyłem jaka afera i wrzask podniósłby się wśród kobiet jakby zostało to przedstawione odwrotnie tj. że to kobieta zasuwa na rowerze za facetem w samochodzie.
5. Szkoda, że nie można zamienić nagród rzeczowych na pieniądze - za dobrze by było - pozostaje ew. odsprzedaż ze stratą

6. Niektóre zasady w Regulaminie kontrowersyjne:
Dzisiaj był u mnie kurier... raz nacisnął na dzwonek, po chwili już odjeżdżał, ale w ostatniej chwili wyskoczyłem za nim - nie próbował w ogóle kontaktować się ze mną telefonicznie. W myśl Regulaminu jakbym nie zdążył wyskoczyć za kurierem, to potraktowane by to zostało jak rezygnacja z nagrody?6. Nieodebranie przez Zwycięzcę przesyłki, o której mowa w ust. 2 i 4 traktowane jest jako
rezygnacja z nagrody i powoduje utratę prawa do nagrody. Zwrot przesyłki do
Organizatora (na skutek niemożności jej doręczenia, lub z każdej innej przyczyny leżącej
po stronie Zwycięzcy) jest równoznaczne z utratą prawa do nagrody.
21. TS nie ma obowiązku sprawdzania w imieniu Uczestnika Loterii nadesłanych
Kuponów Promocyjnych pod kątem wygranej/ przegranej. Weryfikacja czy Kupon
Promocyjny jest wygrany/ przegrany jest obowiązkiem Uczestnika i odbywa się
na zasadach opisanych w Regulaminie Loterii.

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jak widzę Conrado Moreno w reklamie to przypomina mi się wjazd skuterem 

- Uriel
- Janusz Gry
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
W tej loterii nie ma żadnych równych szans, jedna osoba musi wydać 6 zł aby otrzymać kupon a inny przyjdzie i za darmo zgarnie setki kuponów. Do tego upominanie się za każdym razem o kupon. Kilka lat temu pisałem do TS ale widać nic się nie zmienia.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
A ja dopiero dzisiaj sobie przypomniałem o tegorocznej loteriadze (co prawda ostatnio częściej grałem w kioskach niż w salonach) ale niemal zero reklamy a w TV chyba żadnej nie widziałem.
Przed chwilą założyłem konto i zarejestrowałem pierwszy kupon ale to już na losowanie za tydzień czyli pierwsze, gdzie pewnie będzie najmniej grających, już stracone...
Dodano po 5 minutach 31 sekundach:
Przed chwilą założyłem konto i zarejestrowałem pierwszy kupon ale to już na losowanie za tydzień czyli pierwsze, gdzie pewnie będzie najmniej grających, już stracone...
Dodano po 5 minutach 31 sekundach:
Kolego nie szukaj problemów na siłę (same Cię a znajdą) a w loteriadę najpierw wygraj a później się martw jak dojechać na ten Służewiec po Mercedesa wartego 172tyś.

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Czyli jak to w koncu jest? Trzeba samemu sprawdzac wygrane kupony?
Przeciez to bez sensu
Nawet jak sprawdze, ze moj kod wygral to co mam zrobic? i tak z loteriady musi mi przyjsc informacja ze wygralem i co mam zrobic w celu weryfikacji
Nie rozumiem
Przeciez to bez sensu
Nawet jak sprawdze, ze moj kod wygral to co mam zrobic? i tak z loteriady musi mi przyjsc informacja ze wygralem i co mam zrobic w celu weryfikacji
Nie rozumiem