Loteria świąteczna '24
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Loteria świąteczna '24
a kiedy bedzie ostatnie losowanie?
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Loteria świąteczna '24
U Mnie zawsze działało ,ze dostałem więcej kodów No ale trzeba było się wylogować i zalogować ponownie za każdym razem jeśli przekroczyliśmy te 6zl.
Ostatni rok biorę udział w loteriadze, Nic się nie udało trafić w tym roku co był i w poprzednich latach. Kodów miałem około 100sztuk razem z kilkoma osobami. Ogólnie wszystkie te loterie czy konkursy gdzie masę osób gra to trafić cokolwiek jest bardzo ciężko Za pewne tak jak 6 w lotto. \
W życiu wygrałem 2 razy ale tam były pytania otwarte i trzeba było pomyśleć. Obecnie rezygnuje z takich form loterii jak loteriada ino szkoda czasu.
Ostatni rok biorę udział w loteriadze, Nic się nie udało trafić w tym roku co był i w poprzednich latach. Kodów miałem około 100sztuk razem z kilkoma osobami. Ogólnie wszystkie te loterie czy konkursy gdzie masę osób gra to trafić cokolwiek jest bardzo ciężko Za pewne tak jak 6 w lotto. \
W życiu wygrałem 2 razy ale tam były pytania otwarte i trzeba było pomyśleć. Obecnie rezygnuje z takich form loterii jak loteriada ino szkoda czasu.