to kody biorą potem udział w rzekomym losowaniu nagrody głównej, jednak ja aż w takie szczęście to nie wierzę więc jak nie ma nagrody natychmiastowej to wywalamjanek101 pisze: ↑22 lis 2024, 22:42jak wklepałem kody i wyszło ze spróbuj nastepnym razem to ile jeszcze mam trzymać te kody? bo tam cos bylo zeby trzymac i czekac na dalsze losowania nagrod czy cos takiego. zastanawiam sie czy juz wywalic czy trzymac do konca roku, ale to sie za duzo makulatury zbierze
Loteria świąteczna '24
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Loteria świąteczna '24
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
23 listopada grałam kilkanaście razy przez apke minęły 2 dni robocze dostałam jeden kod z 22 listopada testy brak na maile też nie odpisują
-
- Maniak
- Kontakt:
Kody niestety przychodzą z dość dużym opóźnieniem 2-3dni.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
OK ale podajesz swoj nr telefonu i co zrobisz jak zadzwonią, że wygrałeś Volvo ?grzybek pisze: ↑22 lis 2024, 23:55to kody biorą potem udział w rzekomym losowaniu nagrody głównej, jednak ja aż w takie szczęście to nie wierzę więc jak nie ma nagrody natychmiastowej to wywalamjanek101 pisze: ↑22 lis 2024, 22:42jak wklepałem kody i wyszło ze spróbuj nastepnym razem to ile jeszcze mam trzymać te kody? bo tam cos bylo zeby trzymac i czekac na dalsze losowania nagrod czy cos takiego. zastanawiam sie czy juz wywalic czy trzymac do konca roku, ale to sie za duzo makulatury zbierze
-
- Świeżak
- Kontakt:
Jeżeli zagrałaś w trakcie jednego logowania to wg regulaminu należy ci się jeden kod. Jeśli jednak kilkanaście razy się logowałaś, to reklamacja jak najbardziej zasadna. Z doświadczenia mogę jednak potwierdzić, że z odpisywaniem na maila ich BOK faktycznie miewa problemy.
ZASADY PROWADZENIA LOTERII
§ 9
Warunki uczestnictwa w Loterii
(...)
7. Kod Promocyjny za zakupy dokonane w LOTTO Online przyznawany jest
każdorazowo po dokonaniu zakupu Produktu Promocyjnego podczas jednej sesji,
tj. jednego zalogowania się do LOTTO Online zakończonej wylogowaniem się z LOTTO
Online. W przypadku Subskrypcji – jeden Kod Promocyjny przyznawany jest za każdą
zrealizowaną (opłaconą)w Okresie Promocyjnym Subskrypcję o wartości minimum
6 zł (słownie: sześć złotych).
8. Kody Promocyjne za zakupy w LOTTO Online wysyłane są na adres e-mail używany
w Serwisie lub w Aplikacji w terminie do 2 (dwóch) Dni Roboczych licząc od dnia
następnego od dnia dokonania zakupów lub pobrania opłaty za Subskrypcję,
za wyjątkiem Kodów Promocyjnych należnych za dzień 31 grudnia 2024 r., które
wysyłane są najpóźniej 2 stycznia 2025 r.
9. Jednorazowy (w ramach jednej opłaconej transakcji lub sesji lub Subskrypcji) zakup
Produktu Promocyjnego uprawnia do otrzymania wyłącznie jednego Kuponu
Promocyjnego lub Kodu Promocyjnego, niezależnie od wartości tej transakcji lub sesji
lub Subskrypcji.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Mam pytanko , a w tę drugą tabelkę to się wpisuje te kody dopiero po losowaniu, czy tam sprawdza nagrody dzienne ? Bo ja wpisuje kod w pierwszym okienku i w drugim też A coś czuję, że niepotrzebnie.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Czemu na jednym kuponie pisze LOTERIADA a na innym LOTERIA SWIATECZNA ?
- tier
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Też tak macie? loguję sie 3 raz na stronę i 3 raz potwierdzam że chcę wziąć udział w loterii.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Przecież w tym nic nie idzie wygrać
-
- Maniak
- Kontakt:
Wpisałem kolo 30 kodów o różnych porach Oczywiscie przynajmniej 30 minutowe przerwy a nie wszystkie na raz. I oczywiscie wynik znany 0 wygranej. Ale co sie dziwic jak mase osób gra w lotto.