Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
Ten słonik niebieski już lepszy bo ma ubranko i chyba są fajerwerki w tle 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Ładna wersja kolorystyczna

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
"Big Zdrap", okazuje się "Big Zastępstwem dla Miliona w Cashu".
Nic ciekawego
Nic ciekawego
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Za szybko ich pochwaliłem i jak widać znowu zaczynają z żółtą drukarnią....
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
To lecimy dalej z nowościami
Koralowa to dosyć fajna wariacja Paradiso (same morskie symbole, ale pewnie będzie tak samo pusta
)
Szczęśliwa liczba mówi sama za siebie, wszystkie trzy wariacje będą w jednej paczce (aczkolwiek można pochwalić za oryginalność, w końcu coś tematycznego na Halloween będzie!)
Rubinowa z wyglądu ma brokat, aczkolwiek nie jestem w stanie powiedzieć czy jest on łatwy do drapania, czy jest to raczej powtórka z różowego diamentu
Tak czy siak, dosyć sympatycznie

Koralowa to dosyć fajna wariacja Paradiso (same morskie symbole, ale pewnie będzie tak samo pusta

Szczęśliwa liczba mówi sama za siebie, wszystkie trzy wariacje będą w jednej paczce (aczkolwiek można pochwalić za oryginalność, w końcu coś tematycznego na Halloween będzie!)
Rubinowa z wyglądu ma brokat, aczkolwiek nie jestem w stanie powiedzieć czy jest on łatwy do drapania, czy jest to raczej powtórka z różowego diamentu

Tak czy siak, dosyć sympatycznie

-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ogólnie fajne wszystkie, Koralowa pewnie w zastępstwie Paradiso żeby symbole trochę zmienić choć może będzie bardziej trafiająca
Szczęśliwa Liczba mi się podoba choć jak znam życie będzie się ludziom mieszać kiedy powiedzmy w zdrapce tam gdzie będzie się szukać 21, będzie np liczba 13 i jakiś nieogarnięty klient będzie mówił że przecież to w jednej zdrapce to dlaczego nie wygrała
ale ta z Halloween super
Też mi się wydaje że to stary Różowy Diament, dla mnie był zawsze hojny

Szczęśliwa Liczba mi się podoba choć jak znam życie będzie się ludziom mieszać kiedy powiedzmy w zdrapce tam gdzie będzie się szukać 21, będzie np liczba 13 i jakiś nieogarnięty klient będzie mówił że przecież to w jednej zdrapce to dlaczego nie wygrała

Też mi się wydaje że to stary Różowy Diament, dla mnie był zawsze hojny

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Postarali sie, szczęśliwa liczba to chyba nasi robili bo jest bardzo ładna, tematyczna i bez symboli dolarów itp a ładnie nawiązująca 13 do halloween, 21 do kart.
Rubinowa wyglada tak samo jak ta z 2019r. i dobrze.
Koralowa tez moze byc, jest masa alternatywnych nazw w regulaminie wiec co edycje powinno byc cos innego. Miałem jednak nadzieję ze kwoty 20tys i 200tys będą w liniach poziomych i pionowych bo po ukosie to ludzie totalnie nie ogarniają....
Rubinowa wyglada tak samo jak ta z 2019r. i dobrze.
Koralowa tez moze byc, jest masa alternatywnych nazw w regulaminie wiec co edycje powinno byc cos innego. Miałem jednak nadzieję ze kwoty 20tys i 200tys będą w liniach poziomych i pionowych bo po ukosie to ludzie totalnie nie ogarniają....
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ten pomysł żeby "Szczęśliwa Liczba" miała 3 warianty jest mega, to tak jakby 3 zdrapki na raz wypuścili, każdy sobie swoją liczbę wybierze 
Ta 13 w motywie Halloween najładniejsza 🥰

Ta 13 w motywie Halloween najładniejsza 🥰
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
4 Inni to lubia
Dorzucam zdjęcia zdrapek, których jeszcze nie było 

- Załączniki
-
- Messenger_creation_725DD60A-91EA-4B28-9177-A9A66AE105DE.jpeg (586.67 KiB) Przejrzano 709 razy
-
- Messenger_creation_374951C3-4871-489A-B3EB-49740684E1A4.jpeg (537.55 KiB) Przejrzano 709 razy
-
- Messenger_creation_208D6DDC-EA74-42E0-BCCF-5B9642A05F1F.jpeg (485.13 KiB) Przejrzano 709 razy
-
- Messenger_creation_AEF9EDAA-1E1D-4CCF-913D-CDE9F85FC314.jpeg (424.79 KiB) Przejrzano 709 razy
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ok wow, kalendarz jest fantastyczny