Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
Serio w styczniu żadnych zakończeń?
-
STUMPY21
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
To ich metoda. W następnym miesiącu skumulują zdrapki z głównymi żeby rozbić ludzi przy polowaniu.
Ogolnie słabo bo za chwilę znowu bedzie 80 zdrapek w ofercie a byla szansa zjechać do 60 parę
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Wydaje mi się, że ta komunistyczna była na 70-lecie, ale może coś jeszcze dadzą. Zobaczymy. A Wielka Czwórka też była fajnagrzybek pisze: ↑01 sty 2026, 17:59Prawdopodobnie takie są terminy nowych zdrapek. Mam nadzieję że w tym roku będzie wielkanocna zdrapka. Święta są w kwietniu więc jeszcze jest nadzieja że 12 lub 19 marca coś takiego wejdziePonadto nalezy się spodziewać dalej wznowienia Krzyżówki, Krzyżówki XL, Paradiso no i jakiejś zdrapki z okazji 70 lat TS (chyba że ta komunistyczna była na 70 lat). Ja czekam na coś innego za 5zł, znowu jakiś Vegas czy Wielka Czwórka...
ER
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Kolejne zdrapki które wejdą do sprzedaży to
Milion dla ciebie (20zł)
Pop (5zł)
Super Crazy Liczby (20zł)
Papaya Cash (10zł)
Od razu mówię że zdrapka POP nie ma nic wspólnego z księdzem prawosławnym a tym bardziej popami śpiewajacymi pop o figurkach pop
Prawdopodobnie po prawie 10 latach wróci zdrapka z formułą twoje symbole - wygrywające symbole. Z tym że symbole pod warstwą ścieralną są kolorowe, a ponadto uzyskanie symbolu na żółtym tle mnoży wygraną X2 a na niebieskim tle X5. Tak przynajmniej wynika ze wzorów amerykańskich.
Jak dla mnie sam fakt że to mogą być wygrywajace symbole stawia te zdrapke wysoko w moim rankingu. Zatem cierpliwie czekam

Milion dla ciebie (20zł)
Pop (5zł)
Super Crazy Liczby (20zł)
Papaya Cash (10zł)
Od razu mówię że zdrapka POP nie ma nic wspólnego z księdzem prawosławnym a tym bardziej popami śpiewajacymi pop o figurkach pop
Prawdopodobnie po prawie 10 latach wróci zdrapka z formułą twoje symbole - wygrywające symbole. Z tym że symbole pod warstwą ścieralną są kolorowe, a ponadto uzyskanie symbolu na żółtym tle mnoży wygraną X2 a na niebieskim tle X5. Tak przynajmniej wynika ze wzorów amerykańskich.
Jak dla mnie sam fakt że to mogą być wygrywajace symbole stawia te zdrapke wysoko w moim rankingu. Zatem cierpliwie czekam

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Lotto po swojemu coś wykombinuje i zepsuje kolejną zdrapkę na „po swojemu”…
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Na bank zrobią liczby
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Główny zamysł tej zdrapki to kolorowe symbole więc myślę że tu nie bedzie przykrej niespodzianki