Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
Ja bym stawiał na Miętową że się z niej coś wyciśnie. Z drugiej strony wydaje mi się że częściowo polowania na zdrapki i główne w tej sytuacji powodziowej to się bardzo skomplikowały, sporo terenów zachodniej Polski jest zalane, z wodą poszły tysiące paczek nie do odzyskania ani nawet do sprzedaży to co zostało zamoczone, u mnie kilka sklepów było zalanych i tam pewnie zamoczonych kilkanaście paczek, podbielskie miejscowości podobnie, Czechowice i okolice do dziś są pod wodą czyli sporo punktów odpada, być może jakieś główne wygrane też. Dowozili sporo nowych premierowych zdrapek ostatnio i część pewnie z nich także wypadło z obiegu jeszcze przed premierą, nie wiadomo jak z magazynami i tysiącami paczek z okolic wrocławskich itd oj teraz to nawet transze bedą już spalone na wstępie
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Wow zdrapka, gwiezdna kasa i co ciekawe również droga do miliona są drukowane na słabym papierze
Za to dziki cash jest z dobrej drukarni i warstwa jest bardzo dobra. Ponadto pojawił się nowy bardzo sympatyczny symbol misia koali na drzewku Szkoda że trzeba będzie szukać worka a nie tego misia
Za to dziki cash jest z dobrej drukarni i warstwa jest bardzo dobra. Ponadto pojawił się nowy bardzo sympatyczny symbol misia koali na drzewku Szkoda że trzeba będzie szukać worka a nie tego misia
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Niestety jest taka możliwość i jakąś główną załatwiła powódź...sk8erboy26 pisze: ↑17 wrz 2024, 12:18Ja bym stawiał na Miętową że się z niej coś wyciśnie. Z drugiej strony wydaje mi się że częściowo polowania na zdrapki i główne w tej sytuacji powodziowej to się bardzo skomplikowały, sporo terenów zachodniej Polski jest zalane, z wodą poszły tysiące paczek nie do odzyskania ani nawet do sprzedaży to co zostało zamoczone, u mnie kilka sklepów było zalanych i tam pewnie zamoczonych kilkanaście paczek, podbielskie miejscowości podobnie, Czechowice i okolice do dziś są pod wodą czyli sporo punktów odpada, być może jakieś główne wygrane też. Dowozili sporo nowych premierowych zdrapek ostatnio i część pewnie z nich także wypadło z obiegu jeszcze przed premierą, nie wiadomo jak z magazynami i tysiącami paczek z okolic wrocławskich itd oj teraz to nawet transze bedą już spalone na wstępie
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Halo, jakie są kolejne zakończenia???
- Szczur
- Świeżak
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Dzięki
Czyli wszystkie zdrapek bez głównych. Zatem na spokojnie będę skubał Lucky day, mikołaje, bajeczną kase i super bonus
Czyli wszystkie zdrapek bez głównych. Zatem na spokojnie będę skubał Lucky day, mikołaje, bajeczną kase i super bonus
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Podgląd na kalendarz. Zdjęcie z kalkulatora
- Załączniki
-
- Screenshot_20241001-205820_Gallery.jpg (425.66 KiB) Przejrzano 340 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:10:01 20:58:20Image taken on:01 paź 2024, 18:58
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Czyli kalendarz nie będzie niebieski jak wielu obstawiało, a ponownie zielony jak w 2018 roku. Akurat w zielonej wersji bardziej mi się podoba
Tylko czy mi się wydaje czy pojawiło się coś nowego? Po prawej jest jakaś strzałka odsyłająca na drugą stronę losu. Albo będzie dodatkowa gra z tyłu jak w Podwójnej Grze albo jakiś kod QR do gierki w internecie (Kasa dla Mikołaja).
Tylko czy mi się wydaje czy pojawiło się coś nowego? Po prawej jest jakaś strzałka odsyłająca na drugą stronę losu. Albo będzie dodatkowa gra z tyłu jak w Podwójnej Grze albo jakiś kod QR do gierki w internecie (Kasa dla Mikołaja).
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Faktycznie jest strzałka, jutro się dowiem szczegółów
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dzięki uprzejmości mojej kolektorami, mogłem zrobić zdjęcie nowej tabelki z premierami aż do lutego (tylko nazwy i daty premier). Jakość odrobinkę gorsza bo robiłem zdjęcie telefonu
[image][/image]
[image][/image]