Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- vsvper
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
Na Dobry Rok coś takiego mogliby wznowić
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Gdyby zlecili go dobrej drukarni to pewnie miałby lepsze wzięcie niż ostatnio
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Też bym chciał wznowienie „Na dobry rok”. Mogliby wypuścić też zdrapkę w stylu „Wielkanocnej Gry” lub „Pudełka czekoladek” gdzie szukało się 2 takich samych symboli spośród 9 szans na wygraną. Zawsze jakieś urozmaicenie w lawinie liczb i podpasek…
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Nie będzie to nie wiadomo jak bardzo zmieniająca świat ciekawostka, ale widziałem dzisiaj w mojej kolekturze drugą edycje Paradiso. Żadnych zmian w szacie graficznej nie ma poza nowymi kolorkami - widziałem fiolet, niebieski, limonkowy i czerwień, aczkolwiek za ten ostatni kolor to ręki nie dam sobie uciąć bo pani kolektorka bardzo szybko chciała zdrapki do szafki schować
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Paradiso ma tyle nazw w regulaminie że co edycje mogli by podejmować inny motyw zdrapki z inną bazą symboli np. Dżungla czy Sahara itd. Ale niestety do końca świata i 1 dzień dłużej będą papugi i zmieniane kolorki w tle
Dla mnie Paradiso objawiło się jako zdrapka bardzo pechowa w której równocześnie nie za bardzo jest o co grać więc od drugiej edycji będzie to zakup tylko w celach kolekcjonerskich
Ja w zasadzie w tym roku czekam tylko na nową krzyżówkę za 3 i kalendarz. Byle tylko nie zabrali tego co jeszcze zostało czyli Szybkie 50, EP i Lotka. Bo w pojawienie czegokolwiek z charakterem na bazie starych zdrapek to już kompletnie nie ma co liczyć
Dla mnie Paradiso objawiło się jako zdrapka bardzo pechowa w której równocześnie nie za bardzo jest o co grać więc od drugiej edycji będzie to zakup tylko w celach kolekcjonerskich
Ja w zasadzie w tym roku czekam tylko na nową krzyżówkę za 3 i kalendarz. Byle tylko nie zabrali tego co jeszcze zostało czyli Szybkie 50, EP i Lotka. Bo w pojawienie czegokolwiek z charakterem na bazie starych zdrapek to już kompletnie nie ma co liczyć
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
Aktualizacja
- Załączniki
-
- Messenger_creation_db661e02-b06a-4391-a8ec-8fad93a0b942.jpeg (112.4 KiB) Przejrzano 2109 razy
-
- Messenger_creation_68c64563-e5de-4bb4-86d8-9cc86071d576.jpeg (53.83 KiB) Przejrzano 2109 razy
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ale się pozmieniały daty i jaki bałagan się zrobił z numeracją zdrapek, już dawno nie było takiej sieczki
Jestem zaskoczony że wchodzi kolejny los po 30zł, niestety gwiezdna kasa to kolejna durna kopia kosmicznej i giga 7 i pensji bankiera.
Dziki cash to król lew w entej odsłonie
Happy 77 to akurat ciekawe, powrót po 4 latach przerwy serii Lucky 77/Moje 77 ale zdrapka słaba, wolałbym już Diamentowe/ Królewskie 7
Wow Zdrapka! brzmi jak coś specjalnego na 25 lat, choć zarówno może być to zwykły chłam. Nie kojarzę tej nazwy z regulaminów ale musze jeszcze sprawdzić
Do 7 listopada nie ma zapowiedzi nowego Lotka a ten obecnt do listopada to na pewno się nie utrzyma bo sprzedaje się bardzo szybko, wychodzi na to że przez jakiś czas nie będzie w ogóle zdrapki za złotówkę
Jestem zaskoczony że wchodzi kolejny los po 30zł, niestety gwiezdna kasa to kolejna durna kopia kosmicznej i giga 7 i pensji bankiera.
Dziki cash to król lew w entej odsłonie
Happy 77 to akurat ciekawe, powrót po 4 latach przerwy serii Lucky 77/Moje 77 ale zdrapka słaba, wolałbym już Diamentowe/ Królewskie 7
Wow Zdrapka! brzmi jak coś specjalnego na 25 lat, choć zarówno może być to zwykły chłam. Nie kojarzę tej nazwy z regulaminów ale musze jeszcze sprawdzić
Do 7 listopada nie ma zapowiedzi nowego Lotka a ten obecnt do listopada to na pewno się nie utrzyma bo sprzedaje się bardzo szybko, wychodzi na to że przez jakiś czas nie będzie w ogóle zdrapki za złotówkę
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Coś im się seryjnie musiało ze zdrapkami porobić, skoro tabelka na większą część drugiej połowy tego roku wygląda.
Siedem reedycji [wliczam w to Portfel Zielonych, to jest przecież Green Money] pod rząd [co sugeruje drukowanie zdrapek na łatwiznę tylko z innymi kolorkami], w tym Paradiso które według numeracji dopiero powinno wejść pod koniec roku.
Gwiezdna Kasa która według nazwy jest raczej zdrapką bożonarodzeniową wchodząca sześć tygodni wcześniej niż świąteczny kalendarz.
Droga do Miliona tajemniczo przesunięta na październik mimo tego że ujawnili jak wygląda.
Może za dużo się doszukuje ale no dziwnie to wygląda . Dziwnie i trochę słabo. Poza tą Wow zdrapką to nie ma się czego trzymać tutaj
Siedem reedycji [wliczam w to Portfel Zielonych, to jest przecież Green Money] pod rząd [co sugeruje drukowanie zdrapek na łatwiznę tylko z innymi kolorkami], w tym Paradiso które według numeracji dopiero powinno wejść pod koniec roku.
Gwiezdna Kasa która według nazwy jest raczej zdrapką bożonarodzeniową wchodząca sześć tygodni wcześniej niż świąteczny kalendarz.
Droga do Miliona tajemniczo przesunięta na październik mimo tego że ujawnili jak wygląda.
Może za dużo się doszukuje ale no dziwnie to wygląda . Dziwnie i trochę słabo. Poza tą Wow zdrapką to nie ma się czego trzymać tutaj
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Wow zdrapka jest w regulaminie Neonowy bonus 7, kurtyna w dół...
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Paradiso do 8 sierpnia zamiast do wrzesnia wiec szkoda ze tyle głównych pójdzie do lotto.