Po dwóch edycjach w końcu jakieś normalne kolory, żeby jeszcze przy tej niebieskiej obwódce były niebieskie krzyżówki to już całkiem ładnie by wyglądała

Zaś jeśli chodzi o wygrane to od dawna nie mam do niej szczęścia bo ciężko trafić mi jakąkolwiek wygraną
Swoją drogą owe krzyżówki zawsze lubiłem wybierać sam, kierując się głównie bonusem, ale niestety od czasów pandemi w większości kolektur pozostawały "pancerne" szyby które taki wybór bardzo utrudniają lub zwyczajnie uniemożliwiają. Między innymi przez te cholerne szyby zrezygnowałem całkowicie z kupna losów w galerii bo tam już w ogóle nie da się nic wybrać samemu, a jak szyba jest jeszcze zaklejona reklamami to przy okazji nie widać też wszystkich losów jakie mają, no i w galerii jest często głośno, gwar i nie idzie się dogadać ze sprzedawcą, jeden nie słyszy drugiego i potem dają mi losy o które w ogóle nie prosiłem

Dla porównania powiem że przez pandemią i pojawieniem się szyby to był mój ulubiony punkt lotto
U was też się odgradzają od klienta szybami? Być może tylko umnie jest taka klapa bo jak zdarzyło mi się jechać do innych miejscowości, w inne regiony Polski to te punkty lotto były bardziej przyjazne dla klienta. Kiedyś w jakimś wątku poruszałem kwestię właśnie możliwości wyboru zdrapek i ich ekspozycji i nad morzem były bardzo fajne punkty pod tym względem.