Wygrywamy! [646]
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Wygrywamy! [646]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Wygrywamy drobnicę! [646]
Przyzwoita liczba 500-tek, po przeliczeniu prawie ta sama ich ilość co w MC. Czasem się na nią skuszę ale jakość czcionki i symboli daje wiele do życzenia...
- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
Co oni mają z tą czcionką…
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Trzy tysiące stówek? Rany weź tu traf Stefana...
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Oni zamiast stówek dali 70zł które jest w takiej ilości jakiej powinny być stówki. Na jedno wychodzi, ani 70 ani 100 nikogo nie urabia, i tak pójdzie na kolejne losy, a tu przynajmniej dali dużo 500zł o które można jeszcze powalczyć.
No zdrapka jest na pewno lepsza niż jakieś perły rubiny, płynne błoto, góra kasy itp.
No zdrapka jest na pewno lepsza niż jakieś perły rubiny, płynne błoto, góra kasy itp.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Podobno jak wyjdziemy z grupy te wygrane 70 zł, 100zł warte będą dzisiejsze 30, 50zł. Ts to przewidział i nie dał za dużo wyższych wygranych żeby ludzie mniej stracili na inflacji 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
20 Inni to lubia
Re: Wygrywamy! [646]
No to wystartoowałam. Pani w spożywczaku poprosiła żebym kupiła zdrapke bo im kazą sprzedawać szczególnie tego pierwszego dnia. No to poprosiłam o jedną.
Nie wiem czy moge tu napisać , żeby nie było, że jakaś głupia reklama czy coś ale wydaje mi się to super ważne. Tak naprawdę od kiedy ogarnęłam historię, która jest opisana w książce Mapa Życia Julita Hackiewicz, nie trafiam na puste zdrapki. Mam zawsze przynajmniej zwrot a najczęściej 100 albo 200 zł. Nie zamieszczam ich na forum bo kiedys napisałam, że czekam na dużą wygraną żeby ją tu zamieścić. Ktoś , Boobs albo ktoś inny z doświadczeniem dużej wygranej , napisał, że to nie sztuka trafić stówe czy dwie. Trochę to prawda.
Ale dziesiejszą wygraną zamieszczam bo to 5 tysięcy. Z ogromną radością. A teraz będę czekała na coś jeszcze większego.
Jeśli ktos chce zobaczyć zdrapke w całości z literkami to moge dodrapac bo jeszcze nie pobiegłam na Targową po wypłatę.
Nie wiem czy moge tu napisać , żeby nie było, że jakaś głupia reklama czy coś ale wydaje mi się to super ważne. Tak naprawdę od kiedy ogarnęłam historię, która jest opisana w książce Mapa Życia Julita Hackiewicz, nie trafiam na puste zdrapki. Mam zawsze przynajmniej zwrot a najczęściej 100 albo 200 zł. Nie zamieszczam ich na forum bo kiedys napisałam, że czekam na dużą wygraną żeby ją tu zamieścić. Ktoś , Boobs albo ktoś inny z doświadczeniem dużej wygranej , napisał, że to nie sztuka trafić stówe czy dwie. Trochę to prawda.
Ale dziesiejszą wygraną zamieszczam bo to 5 tysięcy. Z ogromną radością. A teraz będę czekała na coś jeszcze większego.
Jeśli ktos chce zobaczyć zdrapke w całości z literkami to moge dodrapac bo jeszcze nie pobiegłam na Targową po wypłatę.
-
- Świeżak
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Re: Wygrywamy! [646]
Wow, gratulacje 

- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
-
- Janusz kombinator