Starożytny Skarb [648]
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Re: Starożytny Skarb [648]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Grzybek zaczynasz polowanie? Ja dziś ML głównie w których dobrze mi idzie. Póki co na plusie
Ale rozejrzę się za skarbem 

-
- Świeżak
- Kontakt:
W mojej okolicy SS poza Żabkami są wszędzie i to w znacznych liczbach, w szczególności spore zapasy występują w punktach firmowych. Jak dzisiaj w jednym z takich punktów poprosiłem o jedną sztukę SS to pani podczas otwierania nowej paczki stwierdziła, że ma ich jeszcze co najmniej ze 100 sztuk;) Ogólnie SS widuję w wielu punktach jednak już dawno nie widziałem paczki, która nie byłaby z przedziału 250-292 (dzisiaj zakupiłem sztukę z paczki 256613). Niestety dostępność nie idzie u mnie w parze ze szczęściem - na ostatnich 10-15 sztuk ustrzeliłem raptem jeden zwrot.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Anatra, raczej już koncze niż zaczynam :D
Bo naprawdę 80% punktow jest już wyczyszczone w moim rejonie, zostały niedobitki.
Kristo, u mnie taka sytuacja byla 2 tygodnie temu, w kolekturach mieli po 4 paczki i zeszło już wszystko. Być może za tydzien bedzie dostawa ale tez nie na pewno i jak już to dadzą tylko do kolektur a tam zejdzie w kilka dni.
U mnie ciągle paczki nr 25xxxx, 26xxxx i czasem 15xxxx.
Bo naprawdę 80% punktow jest już wyczyszczone w moim rejonie, zostały niedobitki.
Kristo, u mnie taka sytuacja byla 2 tygodnie temu, w kolekturach mieli po 4 paczki i zeszło już wszystko. Być może za tydzien bedzie dostawa ale tez nie na pewno i jak już to dadzą tylko do kolektur a tam zejdzie w kilka dni.
U mnie ciągle paczki nr 25xxxx, 26xxxx i czasem 15xxxx.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Wy zaczynacie polowania a u mnie średnio w co drugiej kolekturze jest dostępna ta zdrapka. Tam gdzie jej nie mają, to nie dlatego, że się wyprzedała, lecz dlatego, że kolektorzy oddali ją przedstawicielowi. Ja jej bardzo nie lubię, jest dla mnie bardzo pechowa, ale jak gdzieś jest dostępna to wezmę sztukę. Ostatnio na 5-6 sztuk wziętych w odstępie kilku dni w dwóch kolekturach wpadło tylko raz 20 zł, reszta pusta.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Dzisiaj w sklepie z punktem Lotto chciałem wymienić zdrapki na Starożytny. Pani powiedziała, że przedstawiciel wszystkie Starożytne już zabrał 
-
- Lottożłop
- Kontakt:
W takim razie zaczynam szukać skarbu
dziś z paczki o nr 249793 kupiłam nr 1 - 10 zł, a w nr 13 - 30 zł. Jeszcze coś z tej paczki popołudniu drapnę 

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Padło w Warszawie no niedaleko było ode mnie. Jest informacja na Lotto ale nazwa zdrapki błędnie wprowadzona Paczka 242xxx .
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ta zdrapka to idealny przykład tego że jak chcą to potrafią ogarnąć sprzedaż 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Lottożłop
- Kontakt:
I po skarbieNutaharion pisze: ↑28 lip 2025, 15:23Ta zdrapka to idealny przykład tego że jak chcą to potrafią ogarnąć sprzedaż![]()