I ♥ Big Cash [715]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: I ♥ Big Cash [715]
Mam listę punktów z lubelskiego z dostępną zdrapką jeśli ktoś potrzebuje, tylko nie potrafię zrobić z tego mapki.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Jak na mnie słaba zdrapka, dziś na 11 szt z nowej paczki 1 x 10 i 1 x 20 zł.
-
- Cyc
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
Hm gdyby to było takie proste, mam to w rozszerzeniu xlsx i jak podpowiesz jak to zrobić to wrzucę.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Za dużo już chyba przedrapalem w ta zdrapke, nie zliczę już ile paczek kupiłem i tylko w jednej zwrot przyniósł 170 zł. Pozostałe standardowo. Mam jeszcze 36 sztuk do zdrapania i punkt gdzie są 3 paczki.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja jestem bardzo ostrożny w stosunku do tej zdrapki bo ciężko coś wygrać, cokolwiek. Widzę po wpisach że macie masę pustych losów, w starożytnym było lepiej. Dziś akurat spostrzegłem big casha w punkcie więc wziąłem 1szt i jak zwykle pusta. Mimo wciąż dostępnych 2 głównych nie ciągnie mnie do niej. O ile w SS czułem że wypłyną główne i tak było to tutaj mam już przeczucie że nie padnie żadna jak w 500 w banku kiedyś...
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Ja ostatnio odpuściłam po wydrapaniu paru pustaków, 20 zł i 30 zł, ponieważ podejrzewałam, że będzie to słaba paczka z 30-tką 

- Aszmodai
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ja też już biorę tylko po max 2 sztuki bo ta zdrapka jest wg. mnie strasznie "parszywa" ...
Jak ją kupuję to już wiem, że będą same pustaki xD tylko te 2 główne wygrane (jeśli jeszcze są) mnie do niej przekonują.
Brałbym Starożytny ale u mnie wszystko w przedziałach ponad 200 000+.
Jak ją kupuję to już wiem, że będą same pustaki xD tylko te 2 główne wygrane (jeśli jeszcze są) mnie do niej przekonują.
Brałbym Starożytny ale u mnie wszystko w przedziałach ponad 200 000+.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Grzybku w tej zdrapce możesz wygrać (chodzi o gwarantowane wygrane), prawie tak samo jak w każdej innej po dysze. Tak jak w większości losów po 10 na paczkę przypada zwyczajowo 6 pełnych losów - tak też jest i w tej. To czy wybierasz puste czy pełne jest wyznacznikiem twego szczęścia/pecha i tyle. A jak szarpniesz jeszcze losową i taką lepszą-to podwójne szczęście.I jak będziesz miał jeszcze farta- jak znana Ci osoba; to kupisz 10 losów i wpadnie 8pelnych i dwa puste- a nie odwrotnie.
U mnie nie ma, skarbu też nie ma- na razie podkupuję Paradiso i s.linie.
I drap ten big kesz- to top zdrapka
U mnie nie ma, skarbu też nie ma- na razie podkupuję Paradiso i s.linie.
I drap ten big kesz- to top zdrapka
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Jak czerwony cash był dostępny w zdrapkomacie, to częściej wpadały 50-tki (fotki na poprzednich stronach)
Teraz jakoś ciężko trafić