Jestem nad morzem. Pani z mobilnej drewnianej budki ma mi na jutro przynieść z domu tą zdrapkę 🫡
Jadę do Vegas [686]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Jadę do Vegas [686]
Potwierdzam.
Jestem nad morzem. Pani z mobilnej drewnianej budki ma mi na jutro przynieść z domu tą zdrapkę 🫡
tak z domu
więc wszystko jest możliwe .
-
- Cwaniak
- Kontakt:
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Jak to jest z wygranymi ?
Czy jest możliwe ,że ktoś kupił zdrapkę z główną i ja wyrzucił do kosza a ona nadal jest widoczna jako możliwa do zgarnięcia ? Czy mimo takiej możliwości nagroda główna nadal widnieje czy jak ktoś kupi zdrapke z główną którą wyrzuci do kosza to ona jest widoczna jako wygrana tylko po zgłoszeniu się do punktu odbioru wygranych czy już po zakupie zwycięzkiej zdrapki totalizator widzi gdzie została wyłowiona ?
Czy jest możliwe ,że ktoś kupił zdrapkę z główną i ja wyrzucił do kosza a ona nadal jest widoczna jako możliwa do zgarnięcia ? Czy mimo takiej możliwości nagroda główna nadal widnieje czy jak ktoś kupi zdrapke z główną którą wyrzuci do kosza to ona jest widoczna jako wygrana tylko po zgłoszeniu się do punktu odbioru wygranych czy już po zakupie zwycięzkiej zdrapki totalizator widzi gdzie została wyłowiona ?
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Tabela na stronie lotto pokazuje wygrane które jeszcze nie zostały wypłacone, myślałem że to logiczne. Dopóki ktoś się nie zgłosi po odbiór to wygrana wisi jako do wygrania.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Totalizator na pewno wie w której transzy/paczce/numerze zdrapki jest główna więc po zarejestrowaniu paczek przez człowieka z totalizatora,który je dowozi do punktów, sklepów itd wiedzą gdzie ona jest. Ale to na pewno raczej ktos z samej góry totalizatora ma taką wiedzę, nie szeregowy pracownik. Ale jeśli ktoś ją kupi a nie zgłosi się się po odbiór nagrody to ona nadal widnieje w puli nagród. Zniknie dopiero po jej wypłaceniu. Tak samo każda inna wysokość 100,200 itd. Nie rejestrują wygranej w momencie jak kupimy zdrapkę tylko jak pójdziemy z wydrapaną do punktu po nagrodęChica13Loca pisze: ↑wczoraj, 19:56Jak to jest z wygranymi ?