Jestem nad morzem. Pani z mobilnej drewnianej budki ma mi na jutro przynieść z domu tą zdrapkę 🫡
Jadę do Vegas [686]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Jadę do Vegas [686]
Potwierdzam.
Jestem nad morzem. Pani z mobilnej drewnianej budki ma mi na jutro przynieść z domu tą zdrapkę 🫡
tak z domu
więc wszystko jest możliwe .
-
- Cwaniak
- Kontakt:
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Jak to jest z wygranymi ?
Czy jest możliwe ,że ktoś kupił zdrapkę z główną i ja wyrzucił do kosza a ona nadal jest widoczna jako możliwa do zgarnięcia ? Czy mimo takiej możliwości nagroda główna nadal widnieje czy jak ktoś kupi zdrapke z główną którą wyrzuci do kosza to ona jest widoczna jako wygrana tylko po zgłoszeniu się do punktu odbioru wygranych czy już po zakupie zwycięzkiej zdrapki totalizator widzi gdzie została wyłowiona ?
Czy jest możliwe ,że ktoś kupił zdrapkę z główną i ja wyrzucił do kosza a ona nadal jest widoczna jako możliwa do zgarnięcia ? Czy mimo takiej możliwości nagroda główna nadal widnieje czy jak ktoś kupi zdrapke z główną którą wyrzuci do kosza to ona jest widoczna jako wygrana tylko po zgłoszeniu się do punktu odbioru wygranych czy już po zakupie zwycięzkiej zdrapki totalizator widzi gdzie została wyłowiona ?
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Tabela na stronie lotto pokazuje wygrane które jeszcze nie zostały wypłacone, myślałem że to logiczne. Dopóki ktoś się nie zgłosi po odbiór to wygrana wisi jako do wygrania.