Super Linie [709]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Super Linie [709]
Prawie wszystko w Żabkach i to całe paczki.. więc kupić to nie jest realnie
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
U mnie to samo. Próbowałem w jednej Żabce wyprosić o Linie to dostałem spojrzenie gorsze jak na alkoholika co przychodzi o 5:58 po małpkę 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Pytajcie też w kioskach z prasą bo ja ostatnio dostałam kilka sztuk, które schowane były w szufladzie.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
No to Żabki zasypane w takim razie, u mnie też w tych punktach ale po całym mieście biegać mi się nie chce, 087xxx w jednej 14 sztuk, wziąłem i zobaczymy czy coś z tego wyniknie dobrego.
Z drugiej strony w BB jest problem z EL i mówią że w magazynach już ich nie ma, aż dziwne bo przeciez jeszcze jest ponad 50% a byłem wczoraj w malopolsce to są zasypani tymi liniami
Z drugiej strony w BB jest problem z EL i mówią że w magazynach już ich nie ma, aż dziwne bo przeciez jeszcze jest ponad 50% a byłem wczoraj w malopolsce to są zasypani tymi liniami
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Na mapę naniosłem kolektury z oddziałów:
- Łódź
- Szczecin
- Gdańsk
- Łódź
- Szczecin
- Gdańsk
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Byłem w 3 Żabkach:
Goleszów Cieszyńska 16 - Pani przeszukała przy mnie karton ze zdrapkami wiec pewnie cała paczka gdzieś schowana
Cieszyn Mennicza 9 lokal 1 - Pan powiedział "Nie mają aktualizacji Lotto i nie może mi sprzedać, nawet nie szukał.
Cieszyn Rynek 20/6 Była, kupiłem jedną ale zły przedział
Goleszów Cieszyńska 16 - Pani przeszukała przy mnie karton ze zdrapkami wiec pewnie cała paczka gdzieś schowana
Cieszyn Mennicza 9 lokal 1 - Pan powiedział "Nie mają aktualizacji Lotto i nie może mi sprzedać, nawet nie szukał.
Cieszyn Rynek 20/6 Była, kupiłem jedną ale zły przedział
-
- Lottożłop
- Kontakt:
A u mnie z tych 14 sztuk tylko 4x5 i 1x15, przejdę dzis przez jakieś Żabki i zobaczymy czy coś jest, wczoraj w jednej była jakaś pojedyncza sztuka ale i tak nie sprzedadzą bo nie wchodzi w system " nie mogę sprzedać nawet za gotówkę" i po dyskusji 

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Kolejna Zabka :
Cieszyn Filasiewicza 8 - Pan powiedział ze Lotto nie działa i nie wie kiedy bedzie działało.
Jeszcze mam dwie Żabki do sprawdzenia.
Cieszyn Filasiewicza 8 - Pan powiedział ze Lotto nie działa i nie wie kiedy bedzie działało.
Jeszcze mam dwie Żabki do sprawdzenia.