Wygrane w Keno
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Wygrane w Keno
A jakże 5/5 stawka x6. Ja dzisiaj na sylwestra wysłałem wszystkie gry liczbowe, w tym keno 5/5 stawka 5, oczywiście nie było nic. W tym roku na grę keno 5/5 włożyłem strzelam z 300zł nie trafiając chyba ani razu 3/5. To nawet w mini miałem dwie trójki przy kilku zakładach a tu? PORAŻKA, słów brakuje żeby to zdefiniować, przynajmniej tych niecenzuralnych...
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Mi także w Keno nic nie idzie wygrać
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
ostatnio doszedłem do wniosku, że granie w keno z mnożnikiem nie ma żadnego sensu
mnożnik x1 wypada praktycznie co chwilę, przykładowo w ostatnich 20 zakładach wypadł 11 razy
I taka proporcja zapewne trwa cały dzień
Zresztą widzę jak gram jakieś zakłady na kilka losowań to moje wygrane padają najczęściej wtedy gdy mnożnik jest x1
wole wysłać zakład bez mnożnika na dwa losowania niż na odwrót
mnożnik x1 wypada praktycznie co chwilę, przykładowo w ostatnich 20 zakładach wypadł 11 razy
I taka proporcja zapewne trwa cały dzień
Zresztą widzę jak gram jakieś zakłady na kilka losowań to moje wygrane padają najczęściej wtedy gdy mnożnik jest x1
wole wysłać zakład bez mnożnika na dwa losowania niż na odwrót
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Lepiej grać na stawkę niż mnożnik
Mnożnik bym powiedział że ustawiony jest jak wyższe wygrane w kasynie. W 90 procentach przypadków zawsze dostaniemy albo najniższą wygrana albo nic
To jest rozłożone procentowo wypadanie mnożnika.
Mnożnik bym powiedział że ustawiony jest jak wyższe wygrane w kasynie. W 90 procentach przypadków zawsze dostaniemy albo najniższą wygrana albo nic
To jest rozłożone procentowo wypadanie mnożnika.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz