EUROJACKPOT - WYGRANE NA FORUM
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: EUROJACKPOT - WYGRANE NA FORUM
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Ja jak większość cały czas liczę na jakąś fajną wygrana a i tak jak wjdzie to 2+1 lub coś podobnego a prawdopodobienstwo nie zacheca wogole do gry 

A big dream to travel far...
Przyjdzie ten dzień, ja ostatnio nic nie publikuje bo poprostu nie mam co, nie wygrywam ale się nie poddaje, życie to walkaMichalrsko pisze: ↑27 lip 2024, 18:36Ja jak większość cały czas liczę na jakąś fajną wygrana a i tak jak wjdzie to 2+1 lub coś podobnego a prawdopodobienstwo nie zacheca wogole do gry![]()

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Również zycze żeby coś grubego pykło
Gratulacje formy sportowej lubię pływać ale tyle to ja pływałem parę lat wcześniej...
Gratulacje formy sportowej lubię pływać ale tyle to ja pływałem parę lat wcześniej...
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Co tam się dzieje w tym Tczewie, że w tej samej kolekturze w piątek ktoś trafił prawie dwie bańki, a wczoraj znowu prawie trzy bańki.

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
U mnie tej jest kolektóra gdzie padło w niedługim odstepie czasu 4+2 x 2 ...
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Wiem gdzie.. na PrzedborskiejMichalrsko pisze: ↑01 sie 2024, 0:27U mnie tej jest kolektóra gdzie padło w niedługim odstepie czasu 4+2 x 2 ...

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
no dokładnie tyle szkoda że to nie ja 

Dziś w telewizji mówili że ktoś z Polski zapewne z forum lotek wygra główną w Euro Jackpot, wróżka Sandra z kart to wyczytała także szanse są dużo większe
-
- Cwaniak
- Kontakt:
ja mam dzisiaj 100 proc. pewności, że nie wygram! Nie gram dzisiajGoldfinger pisze: ↑02 sie 2024, 17:07Dziś w telewizji mówili że ktoś z Polski zapewne z forum lotek wygra główną w Euro Jackpot, wróżka Sandra z kart to wyczytała także szanse są dużo większe