Ale widzicie to kłamstwo ! TS krzyczy wygrałeś 10 zł !!! Dlaczego nie napiszą, że przegrałeś 2 zł !
Tak samo się reklamują ! Żeby wygrać trzeba grać ! A dlaczego nie napiszą ! Żeby przegrać wystarczy grać.
Dodano po 11 minutach 42 sekundach:
Policzmy gracz wysyła zakłady za 12 zł. Trafia trójkę i wygrana to 10 zł.
10zł-12zł= -2zł gdzie tu jest wygrywasz 10 zł ? Jest przegrane 2 zł !
Typowanie liczb LOTTO
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Maniak
- Kontakt:
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Typowanie liczb LOTTO
Jak ktoś zadaje mi pytanie dlaczego gram w Lotto to zazwyczaj odpowiadam: "Żeby można było przegrać to najpierw trzeba zagrać";)
W praktyce wygrana jest wówczas kiedy zwrot "z inwestycji" przekracza poniesione nakłady w ramach danego zakładu, danej gry, danego losowania, dnia, tygodnia, miesiąca itd - można przyjąć różne punkty odniesienia. Jak np. w zdrapce za 10zł natrafiam na wygraną 10zł to nazywam to "zabawą za free" (z uwagi na zerowy bilans).
Ogólnie w ramach gier Lotto na początku zawsze tracimy (stratę "księgujemy" bezpośrednio po zakupie zakładu czy zdrapki) po to, aby w przyszłości (za 1 min., 1 godzinę, 1 dzień itd.) dać sobie szansę na uzyskanie jakieś wygranej ...
-
- Maniak
- Kontakt:
To nic innego jak psychologiczne metody...które działają na podświadomość.
Nie będę się na ten temat rozpisywać,ale miałem raz taki przypadek kiedy jeden doradca finansowy namówił mnie na podpisanie umowy inwestycyjnej.
Podczas tej rozmowy przedstawił mi tylko te dobre strony, a złe ukrył tak abym o tym nie wiedział.
Podpisałem i przez 10 lat zmagałem się ze złem !
W końcu udało mi się to zakończyć i odetchnąłem !!!
Dodano po 3 minutach 20 sekundach:
Tu jednak moje podejście do grania jest inne. Wysyłając zakłady z góry zakładam, że kasa przepada
Nie będę się na ten temat rozpisywać,ale miałem raz taki przypadek kiedy jeden doradca finansowy namówił mnie na podpisanie umowy inwestycyjnej.
Podczas tej rozmowy przedstawił mi tylko te dobre strony, a złe ukrył tak abym o tym nie wiedział.
Podpisałem i przez 10 lat zmagałem się ze złem !
W końcu udało mi się to zakończyć i odetchnąłem !!!
Dodano po 3 minutach 20 sekundach:
Tu jednak moje podejście do grania jest inne. Wysyłając zakłady z góry zakładam, że kasa przepada

-
- Maniak
- Kontakt:
Uuuuuuuuuy... druga trójka w plusie z rzędu. Jak ja się cieszę
ciągle przegrywam
Dodano po 4 minutach 29 sekundach:
Ale zaraz zerknę bo w lotto to było najgorsze rozdanie od 30 losowan. No od kiedy gram w lotto. Następnym razem bedze na pewno lepiej.

Dodano po 4 minutach 29 sekundach:
Ale zaraz zerknę bo w lotto to było najgorsze rozdanie od 30 losowan. No od kiedy gram w lotto. Następnym razem bedze na pewno lepiej.
- Załączniki
-
- 20251011_223959.jpg (86.07 KiB) Przejrzano 216 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:10:11 22:39:02Image taken on:11 paź 2025, 20:39Focus length:3.94 mmShutter speed:1/50 SecF-number:f/2.4ISO speed rating:160Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-A035GExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
- Boguszek
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
3

- Załączniki
-
- Screenshot_2025-10-12-08-58-26-27_e5bf6ba1465fdfbea9cc4b5c3dce26db.jpg (565.62 KiB) Przejrzano 183 razy