Paczki w dobrych przedziałach są porozrzucane z tego co zaobserwowałam jeżdżąc po różnych okolicach. Sporo jest tego jest tego na Śląskusk8erboy26 pisze: ↑02 lut 2026, 7:00No tak jest właśnie i to jest wkurzające, przynajmniej powinni powiedzieć gdzie to przenieśli, mi tak z dwóch punktów znikło, a pani powiedziała w sobotę w jednym miejscu że w środę był przedstawiciel i jej zabrał kilka co miała i jedną paczkę, osobiście ja to kończę chyba że mi się nawiną, w domu mam jeszcze ze 20 sztuk więc mam co drapać, ale przerzucam się stopniowo na Mega Paradiso, choć u mnie przedziały w większości poniżej 100xxx, ale szukając MK wiem gdzie coś jest z dobrych![]()
Mega Krzyżówka [731]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
Anatra
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Mega Krzyżówka [731]
-
Yoshik
- Świeżak
- Kontakt:
Mówię wam gdzieś na jakiejś wsi na Śląsku to leży bo nie zliczę (a nawet nie chce liczyć haha) ile tego już kupiłam.Anatra pisze: ↑02 lut 2026, 7:20Paczki w dobrych przedziałach są porozrzucane z tego co zaobserwowałam jeżdżąc po różnych okolicach. Sporo jest tego jest tego na Śląskusk8erboy26 pisze: ↑02 lut 2026, 7:00No tak jest właśnie i to jest wkurzające, przynajmniej powinni powiedzieć gdzie to przenieśli, mi tak z dwóch punktów znikło, a pani powiedziała w sobotę w jednym miejscu że w środę był przedstawiciel i jej zabrał kilka co miała i jedną paczkę, osobiście ja to kończę chyba że mi się nawiną, w domu mam jeszcze ze 20 sztuk więc mam co drapać, ale przerzucam się stopniowo na Mega Paradiso, choć u mnie przedziały w większości poniżej 100xxx, ale szukając MK wiem gdzie coś jest z dobrych![]()
![]()
-
sk8erboy26
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja kupiłem łącznie 82 sztuki w czasie polowania czyli wydane 1640 zeta, ale odzysk mam narazie 1180, z czego zostało mi 20 do zdrapania ( dobry i zły przedział bo brałem końcówki więc jeszcze się coś musi zwrócić 
-
Anatra
- Lottożłop
- Kontakt:
Z tego co kojarzę to we Wrocławiu poszła jedna…Ale kto to wie czy na jakieś wiosce nie ma tej jedynejYoshik pisze: ↑02 lut 2026, 7:35Mówię wam gdzieś na jakiejś wsi na Śląsku to leży bo nie zliczę (a nawet nie chce liczyć haha) ile tego już kupiłam.Anatra pisze: ↑02 lut 2026, 7:20Paczki w dobrych przedziałach są porozrzucane z tego co zaobserwowałam jeżdżąc po różnych okolicach. Sporo jest tego jest tego na Śląskusk8erboy26 pisze: ↑02 lut 2026, 7:00No tak jest właśnie i to jest wkurzające, przynajmniej powinni powiedzieć gdzie to przenieśli, mi tak z dwóch punktów znikło, a pani powiedziała w sobotę w jednym miejscu że w środę był przedstawiciel i jej zabrał kilka co miała i jedną paczkę, osobiście ja to kończę chyba że mi się nawiną, w domu mam jeszcze ze 20 sztuk więc mam co drapać, ale przerzucam się stopniowo na Mega Paradiso, choć u mnie przedziały w większości poniżej 100xxx, ale szukając MK wiem gdzie coś jest z dobrych![]()
![]()
-
Adaś
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Godzina jazdy w jedną strone na krańce Polski zeby zdobyc taką paczke, pani znalazla i musialem kupic jedną ze zlym przedzialem zeby mi mogla sprzedac
- Załączniki
-
- Screenshot_20260202_101517_Gallery.jpg (588.86 KiB) Przejrzano 459 razy
-
chok7
- Janusz kombinator
- Kontakt:
-
Yoshik
- Świeżak
- Kontakt:
Noo albo Cię naciągnęła albo nie wiedziała.. ale zamknięta paczkę spokojnie można sprzedać bez nabijania pozostałych otwartych po to jest przycisk "sprzedaż całej paczki" w menu zdrapek
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Oj nie chcesz się kłócić z obsługą niektórych punktów.
Czasem jak widzę jak kolektor kopie w szafkach szukając losów i zapytam się "a może Pani sprawdzi na terminalu" to zaraz jest agresja że oni wiedzą jak maja pracować albo od razu przestają szukać i mówią że nie ma bo się obrazili
Czasem jak widzę jak kolektor kopie w szafkach szukając losów i zapytam się "a może Pani sprawdzi na terminalu" to zaraz jest agresja że oni wiedzą jak maja pracować albo od razu przestają szukać i mówią że nie ma bo się obrazili
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
kamyk
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Kupione ostatnie 4 szt, że złego przedziału, ale jest plus
2x po 20 1x 100, 1x 0
2x po 20 1x 100, 1x 0
-
Yoshik
- Świeżak
- Kontakt:
Też tak miałam w Lewiatanie jak powiedziałam że może sprawdzić w systemie czy ma to dostałam odpowiedź że ona nie ma czasu na takie rzeczy i grzebie dalej w szufladach.. (3 osoby z nią jeszcze na zmianie). Szczerze mówiąc pracuje z klientem już tyle lat ale w życiu tak bym się nie odezwała.. nawet jak mam dużo roboty i wiem że się nie wyrobie to obsługa klientów jest na pierwszym miejscu.Nutaharion pisze: ↑02 lut 2026, 11:13Oj nie chcesz się kłócić z obsługą niektórych punktów.
Czasem jak widzę jak kolektor kopie w szafkach szukając losów i zapytam się "a może Pani sprawdzi na terminalu" to zaraz jest agresja że oni wiedzą jak maja pracować albo od razu przestają szukać i mówią że nie ma bo się obrazili![]()