001, 007, 010, 013 - pustaki
003, 009, 011 - 10 zł
006 i 022 - 20 zł
008 - 50 zł
Wyłowiłam z tej drobnicy w sumie 70 zeta
Tradycyjnie skorzystałam jeszcze z dwóch dotykowych zdrapkomatów
Napisałam, że wzięłam te dwie ostatnie i efekt taki jak na zdjęciu
Nie przejmuj się, u mnie też słabizna - w dniu premiery wziąłem 2 sztuki. Jedna dla mnie i było w niej 10 zł, druga jako dodatek do prezentu i trafione 30 zł. Od tego czasu kilkanaście sztuk w różnych kolekturach (kupuje pojedynczo) i brak choćby zwrotu… To frustrujące, zwłaszcza że to taka ładna zdrapka. No ale nigdy mi w niej specjalnie nie szło, jedyny wyjątek był rok lub dwa lata temu, gdy trafił się rodzynek z wygraną 150 zł. Pewnie jeszcze będę próbował ale od Kalendarza robię przerwę na rzecz innych zdrapek za 10 zł.kawka28 pisze: ↑12 lis 2025, 12:46Niestety kalendarz dalej kiepsko, biorę z roznych kolektur, przewaznie 1-2 szt, z weekendu ostatnia zdrapana nr 14 i też pusta.. dzis pytalam w tym punkcie to aktualnie kalendarza nie maja, czekaja az dowiozą, w drugim punkcie w ktorym dzis bylam wzielam 3 ostatnie ale jeszcze nie drapałam. Odpuściłam inne moje ulubione zdrapki na rzecz kupowania teraz tylko kalendarza i póki co lipa, ale on kwestia miesiaca pewnie góra i będzie po głównych i wróci się do tamtych. A nóż trafi się jakiś ratytas jak to mówi Mejkap![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości