NASZE - WASZE TYPY
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: NASZE - WASZE TYPY
Hejo, Damek, gdzie jesteś, jak typy?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Hejo Bolek2024!
Jestem jestem
( znów blisko czwóreczka )
3/5 WT = 38,70 zł
- Załączniki
-
- IMG_4259.jpeg (390.21 KiB) Przejrzano 631 razy
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Fajnie że znowu działasz! Muszę Cię częściej wywoływać
U mnie w Mini spokój, jadę na starych typach; trochę przerwy; nie mam za dużo czasu. W pracy drugi tydzień zagwozdek
Dziś tylko trafiłem trójeczkę w Lotto, w które zaczynam pogrywać.
Pozdrofki dla Ciebie i Forumowiczów !

U mnie w Mini spokój, jadę na starych typach; trochę przerwy; nie mam za dużo czasu. W pracy drugi tydzień zagwozdek

Pozdrofki dla Ciebie i Forumowiczów !
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
WT 3 x trójka 96,30
Los chciał, że wykosiłem liczbę 3, na którą przedwczoraj stawiałem. Gdy zobaczyłem wcześniejsze 1,2 - pomyślałem; no ale 3 to już nie będzie, a liczbę 7 zostawiłem
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Los chciał, że wykosiłem liczbę 3, na którą przedwczoraj stawiałem. Gdy zobaczyłem wcześniejsze 1,2 - pomyślałem; no ale 3 to już nie będzie, a liczbę 7 zostawiłem

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratulacje !Bolek2024 pisze: ↑10 paź 2025, 5:45WT 3 x trójka 96,30
Los chciał, że wykosiłem liczbę 3, na którą przedwczoraj stawiałem. Gdy zobaczyłem wcześniejsze 1,2 - pomyślałem; no ale 3 to już nie będzie, a liczbę 7 zostawiłem![]()
kupon 78.jpg
Los chciał byś miał to

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Ponad miesiąc beż trójki
Same dwójki teraz wchodzą 

-
- Moderator
- Kontakt:
-
- Maniak
- Kontakt:
Tak jest od czasu podwyżki. Od czasu podwyżki do dziś też miałem raptem tylko kilka trójek. Chyba mniej niż raz pod rząd w Lotto kiedy to 6 razy coś wpadało.
Przed podwyżką miałem kilka trójek każdego miesiąca w którym grałem. A dziś półtora miecha i nic. Dwójki z obokami.
- Bolek2024
- Janusz kombinator
- Kontakt:
To tak między losowaniami.
Wczoraj wytypowałem podane niżej liczby; standardowo gram na 14 liczbach i na tych się opieram w najbliższym losowaniu.
Moim skromnym zdaniem zwiększamy szansę, nawet gdy wysyłamy jakąś małą liczbę zakładów, lecz opierając się na zamkniętym przedziale liczb.
Taka jest droga Bolka i sam szanuję inne; jeno przestawiam subiektywny punkt widzenia, oparty na intuicji.
Trafiłem trójkę, ale nie złożyło się w kuponach; niestety. Mała satysfakcja z liczby 2, lecz teraz jest tam pewna aktywność; moim zdaniem wahadło pójdzie w drugą stronę; kolesie wymienią niedługo kulki.
TYPY LOSOWANIA - 7104
Zachęcam do dyskusji; tylko bez nawijania o tym jak Karol Młot rozwalił Arabusów lub coś w tym rodzaju.
Wczoraj wytypowałem podane niżej liczby; standardowo gram na 14 liczbach i na tych się opieram w najbliższym losowaniu.
Moim skromnym zdaniem zwiększamy szansę, nawet gdy wysyłamy jakąś małą liczbę zakładów, lecz opierając się na zamkniętym przedziale liczb.
Taka jest droga Bolka i sam szanuję inne; jeno przestawiam subiektywny punkt widzenia, oparty na intuicji.
Trafiłem trójkę, ale nie złożyło się w kuponach; niestety. Mała satysfakcja z liczby 2, lecz teraz jest tam pewna aktywność; moim zdaniem wahadło pójdzie w drugą stronę; kolesie wymienią niedługo kulki.
TYPY LOSOWANIA - 7104
Zachęcam do dyskusji; tylko bez nawijania o tym jak Karol Młot rozwalił Arabusów lub coś w tym rodzaju.

- irekdon
- Cwaniak
- Kontakt:
Bolek2024 pisze: ↑11 paź 2025, 18:27To tak między losowaniami.
TYPY LOSOWANIA - 7104
Czyli patrząc, taki własny S14 na to losowanie.
Ale po losowaniu, niestety pusto