Czy ktoś kiedyś wygrał główną wygraną czyli 6 w lotto
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Czy ktoś kiedyś wygrał główną wygraną czyli 6 w lotto
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Nom wstrząsło normalnie

Po podwyżce nie wyślę już 4 zakładów z plusem ale tylko dwa a to jest dwa razy mniejszą szansa na trafienie cokolwiek bo o głównej to chyba nie ma co nawet marzyć wieczorkiem jak się leży w łóżku
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Dokładnie o tym samym pomyślałem - pomijając zawodowych graczy tzn. tych grających systemami - to ja naprawdę co raz częściej widzę, ze ludzie biorą po jednym zakładziku i jak sprzedawca próbuje jeszcze wcisnąć jakąś zdrapkę to szczerze odpowiadają, że nie mają bo muszą jeszcze zrobić zakupy czy coś tam... Wiem, że ktoś mógłby wtedy zapytać to po co w ogóle grają? ale przecież każdy ma prawo do poprawy swojego losu!System pisze: ↑31 sie 2025, 16:47Nom wstrząsło normalnieod 10 losowań nikt nie trafia głównej wygranej w głównej grze! Jestem w lekkim szoku i oni chcą jeszcze wykonać podwyżkę żeby było jeszcze trodniej trafić główną wygraną!
Po podwyżce nie wyślę już 4 zakładów z plusem ale tylko dwa a to jest dwa razy mniejszą szansa na trafienie cokolwiek bo o głównej to chyba nie ma co nawet marzyć wieczorkiem jak się leży w łóżku![]()

-
- Cwaniak
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Tak.
Kiedyś pisałem do lotto żeby skanowali wygrane kupony i umieszczali na swojej stronie, mieli sie zastanowić ale widać bez rezultatu.
Kiedyś pisałem do lotto żeby skanowali wygrane kupony i umieszczali na swojej stronie, mieli sie zastanowić ale widać bez rezultatu.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ale według ciebie tę kserokopię wykonał zwycięzca, przed odbiorem wygranej? Czy Totalizator za jego zgodą, umieścił go do publicznej prezentacji?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Totalizator raczej.
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
Jeszcze mam takie foto
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
Jeszcze mam takie foto
- Załączniki
-
- Screenshot_20250901_192434_Gallery.jpg (541.36 KiB) Przejrzano 208 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2025:09:01 19:24:34Image taken on:01 wrz 2025, 17:24
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Rzeczywiście piękny zwrot z inwestycji.
Dziękuję za foto. Ciekawe jest to co piszesz, że ta ekspozycja to robota Totalizatora. Ciekawe dlaczego postanowili upublicznić akurat kupon tego zwycięzcy? Ale znając Totka to tego się już nigdy nie dowiemy.

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia