Szybkie 600
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Re: Szybkie 600
Brawo
Oby tak dalej ale do dobrego nie ma co za bardzo się przyzwyczajać

Oby tak dalej ale do dobrego nie ma co za bardzo się przyzwyczajać

A big dream to travel far...
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Dzięki, panowie. A to akurat prawda, że raz nie zawsze, zawsze nie wciąż. Tak przynajmniej mówią. Teraz miesiąc czekania na kolejne "coś" 

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Dzisiaj pięć zakładów sobie wysłałem po obiedzie w przerwie meczu Rakowa i wpadł tylko jeden zwrot.
A mam pytanko natury technicznej. Tak na zdrowy rozum, zapewne się nie da. Ale zapytam.
Czy wysyłając np. dziesięć zakładów, mogę określić w kolekturze godzinę, od której mają dotyczyć losowania czy po prostu wiążące jest zaraz pierwsze losowanie od zawarcia zakładów?

A mam pytanko natury technicznej. Tak na zdrowy rozum, zapewne się nie da. Ale zapytam.
Czy wysyłając np. dziesięć zakładów, mogę określić w kolekturze godzinę, od której mają dotyczyć losowania czy po prostu wiążące jest zaraz pierwsze losowanie od zawarcia zakładów?
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Liczy się od najbliższego losowania. Nie da się niestety określić ani godziny ani losowania. 

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Znowu 4/6 i 50zł.
Na serio da się ta 600tka lubić.

Na serio da się ta 600tka lubić.

- android
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Gratki i to podwójne

- Załączniki
-
- Screenshot 2024-11-26 at 16-41-43 forumlotek.pl - mChat Archive.png (6.87 KiB) Przejrzano 3423 razy
Czy androidy marzą o elektrycznych owcach?
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
He, he, no tak pisałem ale to było w formie żartu.
Jak nic nie idzie trafić, to człowiek z pięciu dych się cieszy. Ale w zasadzie kwestia wysokości wygranej schodzi na dalszy plan, to na kilka dodatkowych kuponów, bardziej się człowiek cieszy z samych trafień.

Jak nic nie idzie trafić, to człowiek z pięciu dych się cieszy. Ale w zasadzie kwestia wysokości wygranej schodzi na dalszy plan, to na kilka dodatkowych kuponów, bardziej się człowiek cieszy z samych trafień.
1 Inni to lubia
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt: