Farciarz miesiąca
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Farciarz miesiąca
6 , 47
68, 75
68, 75
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
28 października o godz.22 wylosowano w Mini najniższą liczbę 4 oraz najwyższą 40.
Rywalizacja nabiera rumieńców! Zaciął nam się chwilowo kolega @Michalrsko, za to świetnie finiszuje kolega @Szczur. Każdy jeszcze ma szansę na tytuł FARCIARZA, oraz na miejsce na podium.
Tabela po 15. kolejce:
1. Michalrsko 17 pkt
2. Szczur 15 pkt
3. pablovsky 14 pkt
4. noemi368 13 pkt
5. android 12 pkt
6. Zefirek 7 pkt
7. Swerse 6 pkt
....Kriss35 6 pkt
9. janek101 1 pkt
....New444 1 pkt
....System 1 pkt
We wtorek typujemy najniższą i najwyższą w Mini.
Ponadto typujemy zakłady Lotto. Numery, które wytypujemy, wezmą też udział w Lotto Plus.
1 trafienie - 1 punkt
2 trafienia - 2 punkty
3 trafienia - 4 punkty
4 trafienia - 6 punktów
5 trafień - 10 punktów
A jeśli ktoś wytypuje prawidłowo 6/6 przerywamy konkurs i gracz zostaje z automatu FARCIARZEM października, zgarnia Puchar i otrzymuje fanfary.
Taka sama punktacja w losowaniu Plusa.
A na koniec odpowiadamy na pytanie. Bez względu na rodzaj odpowiedzi, każdy odpowiadający gracz otrzyma punkt bonusowy.
A pytanie jest następujące:
Czy ciągniemy zabawę i rozpoczynamy nową, drugą edycję również w listopadzie?
Jak to widzicie?
I na koniec prośba, czytajcie dokładnie pytania konkursowe. @noemi podała trzy liczby zamiast dwóch w MM. Ostatniej nie brałem pod uwagę ale na szczęście nie została wylosowana. Kolega @swerse podaje liczbę 47 w Mini.
Szkoda Waszych punktów, jeśli nieuważnie typujecie.
A zatem, powodzenia, farciarze, już tylko trzy dni do końca zabawy!
Rywalizacja nabiera rumieńców! Zaciął nam się chwilowo kolega @Michalrsko, za to świetnie finiszuje kolega @Szczur. Każdy jeszcze ma szansę na tytuł FARCIARZA, oraz na miejsce na podium.
Tabela po 15. kolejce:
1. Michalrsko 17 pkt
2. Szczur 15 pkt
3. pablovsky 14 pkt
4. noemi368 13 pkt
5. android 12 pkt
6. Zefirek 7 pkt
7. Swerse 6 pkt
....Kriss35 6 pkt
9. janek101 1 pkt
....New444 1 pkt
....System 1 pkt
We wtorek typujemy najniższą i najwyższą w Mini.
Ponadto typujemy zakłady Lotto. Numery, które wytypujemy, wezmą też udział w Lotto Plus.
1 trafienie - 1 punkt
2 trafienia - 2 punkty
3 trafienia - 4 punkty
4 trafienia - 6 punktów
5 trafień - 10 punktów
A jeśli ktoś wytypuje prawidłowo 6/6 przerywamy konkurs i gracz zostaje z automatu FARCIARZEM października, zgarnia Puchar i otrzymuje fanfary.
Taka sama punktacja w losowaniu Plusa.
A na koniec odpowiadamy na pytanie. Bez względu na rodzaj odpowiedzi, każdy odpowiadający gracz otrzyma punkt bonusowy.
A pytanie jest następujące:
Czy ciągniemy zabawę i rozpoczynamy nową, drugą edycję również w listopadzie?
Jak to widzicie?
I na koniec prośba, czytajcie dokładnie pytania konkursowe. @noemi podała trzy liczby zamiast dwóch w MM. Ostatniej nie brałem pod uwagę ale na szczęście nie została wylosowana. Kolega @swerse podaje liczbę 47 w Mini.
Szkoda Waszych punktów, jeśli nieuważnie typujecie.
A zatem, powodzenia, farciarze, już tylko trzy dni do końca zabawy!
- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
13 i 42
8,17,33,37,39,42
TAK!!! Bawimy się dalej w listopadzie !
8,17,33,37,39,42
TAK!!! Bawimy się dalej w listopadzie !

Krakuska - świruska

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
1 i 42
4,5,19,22,29,40
Fajna rywalizacja jestem za kontynuacja w listopadzie
4,5,19,22,29,40
Fajna rywalizacja jestem za kontynuacja w listopadzie

A big dream to travel far...
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1-24
7-15-25-31-46-47.
7-15-25-31-46-47.
- android
- Janusz kombinator
- Kontakt:
3 i 38
Lotto+ 13 27 35 38 42 46
Tak i tylko tak, inaczej być nie może
Lotto+ 13 27 35 38 42 46
Tak i tylko tak, inaczej być nie może

Czy androidy marzą o elektrycznych owcach?
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
2 Inni to lubia
3 oraz 24
10, 19, 27, 38, 39, 43
Cieszę się, że dosyć entuzjastycznie podchodzicie do kontynuacji konkursu. Oczywiście byłaby większa rywalizacja, gdyby dołączyła w listopadzie większa ilośc graczy. Zatem zachęcam, również moderatorów. Nikt przecież nie będzie się śmiał, że moderator forum lotka nie może trafić ani jednej liczby.
Zapomiałem wczoraj dodać, że bonusowy punkt otrzymują wszyscy, którzy udzielili odpowiedzi, oprócz osoby pytającej.
Dodano po 2 godzinach 25 minutach 12 sekundach:
Taka ciekawostka. Właśnie przed chwilą dotarł do mnie (zamówiony z dalekich Zjednoczonych Emiratów Arabskich) puchar, który otrzyma zwycięzca październikowej edycji. Jak pamiętacie, ufundował go Totalizator Niesportowy. Jak przyznał w wiadomości mailowej pan Kazimierz, prezes d/s fundowania pucharów, to urocze trofeum zostało wykonane z dwudziestocztero-karatowego złota o próbie 999.
Pomijając już samą wartość, trzeba przyznać, że prezentuje się całkiem okazale, na samym dole zostanie wygrawerowany nickname (inaczej pseudonim) zwycięzcy! Tu już moja rola, w dzień "zaduszny" ( jak mawiają w kościele katolickim) podwijam kiecę i lecę do najbliższego grawera. Rachunek pokryje pan Kazik, pod warunkiem, że nie będzie za drogo.
Jak widać, jest się o co bić!
10, 19, 27, 38, 39, 43
Cieszę się, że dosyć entuzjastycznie podchodzicie do kontynuacji konkursu. Oczywiście byłaby większa rywalizacja, gdyby dołączyła w listopadzie większa ilośc graczy. Zatem zachęcam, również moderatorów. Nikt przecież nie będzie się śmiał, że moderator forum lotka nie może trafić ani jednej liczby.

Zapomiałem wczoraj dodać, że bonusowy punkt otrzymują wszyscy, którzy udzielili odpowiedzi, oprócz osoby pytającej.

Dodano po 2 godzinach 25 minutach 12 sekundach:
Taka ciekawostka. Właśnie przed chwilą dotarł do mnie (zamówiony z dalekich Zjednoczonych Emiratów Arabskich) puchar, który otrzyma zwycięzca październikowej edycji. Jak pamiętacie, ufundował go Totalizator Niesportowy. Jak przyznał w wiadomości mailowej pan Kazimierz, prezes d/s fundowania pucharów, to urocze trofeum zostało wykonane z dwudziestocztero-karatowego złota o próbie 999.
Pomijając już samą wartość, trzeba przyznać, że prezentuje się całkiem okazale, na samym dole zostanie wygrawerowany nickname (inaczej pseudonim) zwycięzcy! Tu już moja rola, w dzień "zaduszny" ( jak mawiają w kościele katolickim) podwijam kiecę i lecę do najbliższego grawera. Rachunek pokryje pan Kazik, pod warunkiem, że nie będzie za drogo.
Jak widać, jest się o co bić!

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
3 i 19
4, 14 , 17 , 21 , 29, 44
Jestem na tak tylko te typowania pokazują jak trudno trafić. W sobotę puściłem 50 zakładów mini sam skreślając i żadnej trójki....
Co do pucharu powinien być z "42" karatowego złota wszak to dla zwycięzcy w mini.
Brawo za spostrzegawczość "47"
4, 14 , 17 , 21 , 29, 44
Jestem na tak tylko te typowania pokazują jak trudno trafić. W sobotę puściłem 50 zakładów mini sam skreślając i żadnej trójki....
Co do pucharu powinien być z "42" karatowego złota wszak to dla zwycięzcy w mini.
Brawo za spostrzegawczość "47"
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Nieprawda. Farciarz ogólnie. Typujemy przecież wszystko. Keno, Multi, Lotto. Sam nie wiem dlaczego ta zabawa znalazła się w dziale Mini?

Dodano po 44 sekundach:
To kolega ostatniego testu nie przeglądał?