4/5 TRAFIONE NA FORUM
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: 4/5 TRAFIONE NA FORUM
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
A według mnie nie prawda. Możesz nawet zagrać za 500 codziennie i żadnej gwarancji nie masz ze wyłowisz tylko jedną czwórkę.
Osobiście uważam ze jakiekolwiek statystyki w grach liczbowych nie mają sensu.
Tak patrząc racjonalnie to co najwyżej w każdej grze można się przyglądać tym metodą:
Multi: są powiedzmy stałe liczby które często są losowane lub łączą się w pary z liczbami często doklejającymi się do tych pierwszych,
Mini Lotto: często losowany zakres liczb mały np 1 do 20 lub do 30 - uważam ze skreślać "w ciemno" tak jak to robi kolega @Michalrsko tym sposobem szybciej byś cos może złapał posyłając tak jak kolega parę zakładów dziennie,
Lotto i Lotto Plus: można zauważyć ze tu tez jest trend losowania 1-30 często.
Wszystkie inne typu statystyki - rospisy na system np długo oczekiwanych liczb ze kiedyś tam zostaną wylosowane albo ze jakiś zakres liczb ma taka i taką przerwę i kiedyś musi wejść dla mnie jest bez sensu.
Ja kreśląc na WT liczby w Mini czy Lotto trzymam się sposobu który napisałem powyżej.
Wszystkie inne "gimnastyki" nie mają sensu. Bo w ostateczności i tak trafisz tylko i wyłącznie jak masz farta ...
Osobiście uważam ze jakiekolwiek statystyki w grach liczbowych nie mają sensu.
Tak patrząc racjonalnie to co najwyżej w każdej grze można się przyglądać tym metodą:
Multi: są powiedzmy stałe liczby które często są losowane lub łączą się w pary z liczbami często doklejającymi się do tych pierwszych,
Mini Lotto: często losowany zakres liczb mały np 1 do 20 lub do 30 - uważam ze skreślać "w ciemno" tak jak to robi kolega @Michalrsko tym sposobem szybciej byś cos może złapał posyłając tak jak kolega parę zakładów dziennie,
Lotto i Lotto Plus: można zauważyć ze tu tez jest trend losowania 1-30 często.
Wszystkie inne typu statystyki - rospisy na system np długo oczekiwanych liczb ze kiedyś tam zostaną wylosowane albo ze jakiś zakres liczb ma taka i taką przerwę i kiedyś musi wejść dla mnie jest bez sensu.
Ja kreśląc na WT liczby w Mini czy Lotto trzymam się sposobu który napisałem powyżej.
Wszystkie inne "gimnastyki" nie mają sensu. Bo w ostateczności i tak trafisz tylko i wyłącznie jak masz farta ...
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Krótko pisząc ZGADZAM sięz Tobą kolego Krzysiek
Po prostu nie mam na to czasu aby analizować itd ja czasami nawet nie mam czasu aby wypisać kupony na dany dzien

Po prostu nie mam na to czasu aby analizować itd ja czasami nawet nie mam czasu aby wypisać kupony na dany dzien

A big dream to travel far...
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Kolega System na Uberze w imprezowy weekend w dużej metropolii 400 stówy zarabia w godzinę, dlatego taka suma nie robi na nim wrażenia.

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Rekord wygranej w Mini:
4/5 WT = 1804,90zł
4/5 WT = 1804,90zł
- Załączniki
-
- 20241008_022607.jpg (711.22 KiB) Przejrzano 702 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:10:08 02:26:07Image taken on:08 paź 2024, 0:26Focus length:6.4 mmShutter speed:1/100 SecF-number:f/1.8ISO speed rating:400Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:SamsungCamera-model:SM-S908BExposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Center-weighted average
A big dream to travel far...
-
- Maniak
- Kontakt:
Tak czułem, że trafiłeś. Szok i gratulacje!

Taka czwórka coś pięknego
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Rewelka
Zwróciło się?

-
- Moderator
- Kontakt: