Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
- Marszalek
- Janusz Gry
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
W tym TSie to naprawde geniusze pracują, skoro zdrapka PasteLOVE 9, wychodzi tydzień po walentynkach. I to jeszcze mając date walentynek wolną na premierę...
Jakoś nie wierzę że ten I love Big Cash będzie jakkolwiek związany z walentynkami

Jakoś nie wierzę że ten I love Big Cash będzie jakkolwiek związany z walentynkami

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Na zodiaka i kopalnie bym nie liczył po tym jak dali je w cenie 10zł i nadal są w sprzedaży. Z resztą jak się patrzy na pierwsze 8 zdrapek 2024 to naprawdę szału nie ma, bieżące wznowienia i atak klonów i jedyny rodzynek to powrót szybkiego 50.
Jestem ciekaw czy szybkie 50 po ponad roku przerwy, okazji 25 lecia zdrapek oraz wstawienia kodu na polu gry zyska odświeżenie wizerunku a co za tym idzie powrót do normalnej warstwy ścieralnej jak edycje 86, 44, 208 i 226 czy znowu ten gorszy wzór klepany od edycji 277...
Jestem ciekaw czy szybkie 50 po ponad roku przerwy, okazji 25 lecia zdrapek oraz wstawienia kodu na polu gry zyska odświeżenie wizerunku a co za tym idzie powrót do normalnej warstwy ścieralnej jak edycje 86, 44, 208 i 226 czy znowu ten gorszy wzór klepany od edycji 277...
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Teraz zauwazyłem zmiany w zakończeniach. Myslalem ze bedzie spokój z Bonus 7 i Maxi Cash a tu nie. Mogli by Extra linie stare zakonczyc jak jest nowa wersja.
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Też tak uważam, jak wchodzi nowa wersja tej samej to z automatu powinny wypadać stare bo jest zamieszanie, teraz spotykam stare EL a kilkanaście dni temu nie szło ich znaleźć, chyba to specjalnie robią, Bonus7 zielony praktycznie wszędzie, pewnie leżał w magazynach ten kolor wrr
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Też to zauważyłem w Gliwicach, skądś się na Śląsku wzięło sporo zielonego B7

Trochę kupiłem bo myślałem że złapałem białego kruka ale na razie odpuszczam, za dużo trzeba włożyć

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
A jest już może informacja jak będzie wyglądać nowa zdrapa za 30 pln która w grudniu wchodzi
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
U mnie Zielonych nie ma. Jak bym miał pod ręką to bym skubał.Nutaharion pisze: ↑03 lis 2023, 13:38Też to zauważyłem w Gliwicach, skądś się na Śląsku wzięło sporo zielonego B7![]()
Trochę kupiłem bo myślałem że złapałem białego kruka ale na razie odpuszczam, za dużo trzeba włożyć![]()
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ja zielonych nie widziałem nigdzie od paru tygodni żeby nie powiedzieć miesięcy. Sama zdrapka jest w punktach ale tylko czerwona.
-
- Cyc
- Kontakt:
Witajcie, czy posiada ktoś dokument w excelu z archiwalnymi zdrapkami i ich statystyką (daty, nakład, pula na wygrane)?
Kilka lat temu taki dokument gdzieś tutaj na forum był, teraz niestety nie potrafię znaleźć.
Pozdrawiam i chciałem się przywitać po wielu latach nieobecności
Kilka lat temu taki dokument gdzieś tutaj na forum był, teraz niestety nie potrafię znaleźć.
Pozdrawiam i chciałem się przywitać po wielu latach nieobecności