Żabka Szczęścia [699]
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Żabka Szczęścia [699]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ale coś jest w tym co pisze voytek bo nie raz zachodząc w niedzielę do żabki czy innego sklepiku to okazuje się że lotto dostało nagłej awarii albo nie czynne itp.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
To jakiś ewenement bo ja posyłałem nie raz w żabce i nigdy na taką sytuację nie trafiłem...
U kogoś jeszcze coś takiego jest??
U kogoś jeszcze coś takiego jest??

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Też mam problemy z zakupem w Żabce zdrapek w niedzielę, przeważnie się tłumaczą że nie mają przeszkolenia a osoba która się zna na tej maszynie będzie w poniedziałek itp, ale widzę że się im nie chce, raz dziewczyna powiedziała mi że ma to gdzieś bo i tak własciciel ma prowizję a nie ona, też w Żabkach w których nie było totka teraz nagle montują lottomaty więc cyba będą wszędzie ale i tak to będzie zależało od nastawienia pracownika.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Tak - u mnie. Są dwie takie żabki (ale jeden właściciel). Tylko to się zdarza w każdy dzień. Naraz albo połączenia nie ma, albo inne tlumaczenia
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Też wczoraj chciałam wymienić zdrapki w nowootwartej żabce! Niestety uzyskałam odpowiedź, że maszyna się zepsuła…odpowiedziałam, że w każdej żabce maszyny są zepsute…Czyż to nie dziwne 

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Zupełnie jak na Orlenie
Też się z tym spotkałem u mnie ze nie przyjmują w niedzielę zakładów

Też się z tym spotkałem u mnie ze nie przyjmują w niedzielę zakładów

A big dream to travel far...
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ciekawy jestem co na to Totalizator, bo wydaje mi się ze to z deka przegięcie. Skoro jest Żabka otwarta to i maja lottomat to dla mnie jest to równoznaczne z tym ze skoro maja umowę to powinni się z niej wywiązywać. Chyba ze w umowie maja cos wspomniane o tym iz niedziela jest wyłączona ze sprzedaży. ale to wtedy jest totalnie bez sensu.
jeśli by tak było to wszystkie Żabki powinny mieć czytelna informacje w stylu " W niedziele zakładów Loto nie obsługujemy" To jakiś żart
jeśli by tak było to wszystkie Żabki powinny mieć czytelna informacje w stylu " W niedziele zakładów Loto nie obsługujemy" To jakiś żart
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Po prostu polska rzeczywistość... za komuny nie mogłeś kupić alkoholu przed godz. 13 a dzisiaj nie zagrasz w lotto w niedziele bo hazard jest grzechem i powinieneś pieniądze na zdrapkę przekazać na tacę!Krzysiek pisze: ↑23 paź 2023, 19:43Ciekawy jestem co na to Totalizator, bo wydaje mi się ze to z deka przegięcie. Skoro jest Żabka otwarta to i maja lottomat to dla mnie jest to równoznaczne z tym ze skoro maja umowę to powinni się z niej wywiązywać. Chyba ze w umowie maja cos wspomniane o tym iz niedziela jest wyłączona ze sprzedaży. ale to wtedy jest totalnie bez sensu.