Zdrapki przez internet
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Zdrapki przez internet
A ja postawiłem raz na likwidacje konta online w lotto i od 3 miesiecy mam jakoś więcej kasy.
Niestety gierki powodowały że wpłacałem mała kwoty ale często a wygrać coś wiekszego (od 200 pln w góre) udawała się bardzo rzadko
A teraz zostały mi tradycyjne zdrapki zgodnie z budżetem czyli 100 pln na tydzień i dzięki temu zostaje i wiecej kasy w kieszeni na koniec miesiąca
Niestety gierki powodowały że wpłacałem mała kwoty ale często a wygrać coś wiekszego (od 200 pln w góre) udawała się bardzo rzadko
A teraz zostały mi tradycyjne zdrapki zgodnie z budżetem czyli 100 pln na tydzień i dzięki temu zostaje i wiecej kasy w kieszeni na koniec miesiąca
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Dostałem dzisiaj zwrot za promocję z GierkamiNutaharion pisze: ↑31 lip 2023, 14:05Nie, napisałem reklamację. Ale maja 30 dni na odpowiedź więc czekam![]()

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Jakie gierki i e-zdrapki polecacie?
-
- Maniak
- Kontakt:
Wczoraj wyrównałem swój rekord wygranej w gierkach. Wcześniej było to 60 zł w grze o ile pamiętam "5 kart" na stawce 2 zł, a wczoraj wpadło 60 zł w "Górkach" na stawce 5 zł (50 zł i 10 zł pod pytajnikami). A 50 zł wpadło już pod pierwszym pytajnikiem, więc miałem dobry start pod coś więcej, ale skończyło się na 60 zł.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Maniak
- Kontakt:
Moje pozostałe ostatnie wygrane - trochę oddawały gierki, ale nadal bez większego błysku. Po raz pierwszy trafiłem dogrywkę w "Piłce w grze". W "Słówkach" zaś trafiłem bonus i wpadło po raz kolejny 40 zł.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Nowa gierka Trzy Ósemki.
Musze powiedzieć ze bardzo przyjemna. Udało mi sie w sumie ok 30 zł na drobnicy uciułać po złotówce. Zaczynałem od 10 zł.
Wpadło raz 12 zł i drobne typu 1 zł, 2 zł.
Nie do końca tylko rozumiem jak tu główna nagroda np. 5 tyś jest wygrywana?
Trzeba cala drabinkę zapełnić ósemkami??
Musze powiedzieć ze bardzo przyjemna. Udało mi sie w sumie ok 30 zł na drobnicy uciułać po złotówce. Zaczynałem od 10 zł.
Wpadło raz 12 zł i drobne typu 1 zł, 2 zł.
Nie do końca tylko rozumiem jak tu główna nagroda np. 5 tyś jest wygrywana?
Trzeba cala drabinkę zapełnić ósemkami??
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Maniak
- Kontakt:
@Krzysiek
Na górze po prawej stronie jest kwota wygranej i mnożnik (do odsłonięcia). Tam może być 5 tys. zł (x1) lub 1250 zł (x4) itp. Tak to rozumiem, ale pewnie jest więcej możliwości. Zagrałem kilka razy, nawet parę razy trafiłem bonus ale sama drobnica.
Na górze po prawej stronie jest kwota wygranej i mnożnik (do odsłonięcia). Tam może być 5 tys. zł (x1) lub 1250 zł (x4) itp. Tak to rozumiem, ale pewnie jest więcej możliwości. Zagrałem kilka razy, nawet parę razy trafiłem bonus ale sama drobnica.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
No tak masz rację, nie zauwazyłem po prostu. A głowiłem się jakiś czas nad tym jak tu wygrana jest przyznawana.
Czas na okulistę!
Czas na okulistę!

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
W Trzy Ósemki wpadło podczas pierwszej gry
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2023:08:12 14:21:04Image taken on:12 sie 2023, 12:21
A big dream to travel far...
-
- Maniak
- Kontakt:
Gratulacje! 120 zł to już niezłe trafienie.